Skip to main content

CELEBS

Κanye West: «Πάω για Πρόεδρος»!

Τρέλανε μας κι άλλο Kanye, μπορείς.



 

Εχθές το βράδυ ολοκληρώθηκε η απονομή των φετινών MTV VMA με τον Kanye West να λάμπει όπως πάντα δια της παρουσίας του στο πλευρό της εγκυμονούσας Κim Kardashian. 

Κι αν μερικές φωτογραφίες στο κόκκινο χαλί δεν ήταν αρκετές για να τους συζητάμε ολόκληρη την εβδομάδα, ο Kanye φρόντισε να μας δώσει άπειρη τροφή για σχόλια με τις δηλώσεις τους. 

Ο διάσημος ράπερ ανέβηκε στη σκηνή για να παραλάβει το τιμητικό βραβείο Michael Jackson Video Vanguard Award και ολοκληρώνοντας την ομιλία του ανακοίνωσε πως θέτει υποψηφιότητα για πρόεδρος των ΗΠΑ.  « Όπως θα έχετε καταλάβει μέχρι τώρα, το 2020. θέτω υποψηφιότητα για την προεδρία»,είπε ο Κanye και το κοινό ξέσπασε σε χειροκρότημα.   Kατά την ομιλία του αναφέρθηκε στην τέχνη του και τις ιδέες τους για τις οποίες δήλωσε πως θα έδινε ακόμη και τη ζωή του. Είμαστε εδώ για να διδάξουμε στα παιδιά μας, πώς μπορούν να υπερασπιστούν και να πιστέψουν στον εαυτό τους. Πρόκειται για ιδέες αδέρφια μου, νέες ιδέες. Ανθρώπους με νέες ιδέες" πρόσθεσε και έκανε την ανακοίνωση.  

Η είδηση όπως ήταν αναμενόμενο προκάλεσε φρενίτιδα στα αμερικανικά μέσα και έκανε το γύροι του κόσμου μέσα σε λίγη ώρα. Ακολούθησε ένα πρωτοφανές κύμα σχολίων στα social media τα οποία διχάστηκαν και για την ώρα κάποιοι εκτιμούν πως η ανακοίνωση δεν ήταν τίποτα άλλο παρά μαι προσπάθεια για δημοσιότητα. Περαιτέρω σχόλια σχετικά με την υποψηφιότητα του τραγουδιστή δεν έγιναν από τον ίδιο ή τους μάνατζέρ του μετά την εκδήλωση.

876374_15681631.jpg

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.