Skip to main content

CELEBS

Mila Kunis: Έσβησε 32 κεράκια!

Και ο Ashton Kutcher της έκανε ένα πολύ όμορφο (και πρακτικό) δώρο.



 

Αυτό το ζευγάρι μας αρέσει. Γιατί όχι μόνο φαίνεται τόσο πολύ αγαπάει ο ένας τον άλλο αλλά και γιατί έχουν από κοινού καταφέρει να κρατήσουν την προσωπική τους ζωή - και φυσικά την κορούλα τους - μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Και τώρα αποδεικνύουν την απλότητα τους για ακόμη μία φορά. Πώς; Μα με το δώρο που ο Ashton Κutcher έκανε στην αγαπημένη του για τα 32α γενέθλια της. Όταν τα περισσότερα διάσημα και πλούσια ζευγάρια φροντίζουν να εκμεταλλεύονται αυτές τις περιστάσεις για να κάνουν επίδειξη πλούτου η οικογένεια Kutcher ποντάρει στα δώρα που είναι πρακτικά και φυσικά σημαίνουν κάτι για τον άλλον. 

Όπως λοιπόν όλοι ξέρουμε η Mila είναι από τις γυναίκες που έχασαν σε χρόνο ρεκόρ τα κιλά της εγκυμοσύνης και όλοι είχαμε κάτι καλό να πούμε. Και ξέρετε γιατί τα κατάφερε; Γιατί η ηθοποιός είναι μεγάλη φαν της γυμναστικής και το νέο της δώρο μας το μαρτύρησε. Μία μικρή μπάλα γυμναστικής με δόνηση της χάρισε ο καλός της και βλέπουμε το σώμα της να γίνεται ακόμη πιο γραμμωμένο στο μέλλον.

Ο Ashton Kutcher φωτογραφήθηκε κατά την έξοδο τους από το εστιατόριο Toca Madera, όπου είχαν επισκεφτεί για τον εορτασμό των γενεθλίων της Mila, και κρατούσε το νέο απόκτημα της γυναίκας του. Η ίδια έκλεισε τα 32 και ήταν πιο όμορφη από ποτέ.

2BA3B01B00000578-0-image-a-43_1440483231469_5de9b350.jpg

 

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

BLOGS

"Το πιο ρομαντικό που μπορείς να κάνεις για κάποιον είναι να βρεθείς κοντά του όταν σε χρειάζεται" James McAvoy

Γοητευτικός, ταλαντούχος και φιλάνθρωπος – ένας ευγενικός υπερήρωας!

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος