Skip to main content

CELEBS

Πάνος Κιάμος: «Δε νομίζω ότι έχω μια επιτυχημένη καριέρα»

Αποκάλυψε με τι θα του άρεσε να ασχοληθεί μετά το τραγούδι


Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

Μολονότι έχει αρκετές επιτυχίες στο ενεργητικό του ο Πάνος Κιάμος επισήμανε ότι δεν νομίζει πως έχει κάνει επιτυχημένη καριέρα, προσθέτοντας ότι το... ταμείο θα γίνει μόλις κλείσει ο κύκλος του ως τραγουδιστής.

«Είμαι άνθρωπος που δεν κάνει απολογισμό, γιατί για μένα σημασία έχει η διάρκεια. Δε νομίζω ότι έχω μια επιτυχημένη καριέρα. Η δουλειά μου με πάει βήμα βήμα και είμαι επικεντρωμένος στο επόμενο βήμα μου. Απολογισμός για μένα θα γίνει όταν θα κλείσει αυτός ο κύκλος, γιατί γνωρίζω συνειδητά ότι θα κλείσει. Απλά θεωρώ ότι μέσα από την αγάπη για τη δουλειά μας αξίζει να κάνουμε μεγαλύτερο αυτόν τον κύκλο», ανέφερε αρχικά στο Hello.

Είναι της μόδας ο όρος plan B. Έχεις plan B όταν κλείσει αυτός ο κύκλος; «Αν κάποια στιγμή ο κόσμος, με τον τρόπο του, μου έδειχνε το δρόμο της εξόδου από το τραγούδι, θα μου άρεσε να είμαι παραγωγός στο ραδιόφωνο, γιατί το ραδιόφωνο απελευθερώνει τη φαντασία, αλλά και για να έχω πάλι επαφή με τη μουσική και τον κόσμο. Επίσης, θα μου άρεσε να βρίσκω τα ιδανικά τραγούδια για άλλους καλλιτέχνες. Είναι μαγευτικό να ακούς σε πρώτη ακρόαση κάποιο τραγούδι, να σκέφτεσαι σε ποια φωνή ταιριάζει και αν θα αγγίξει τον κόσμο. Είναι πολύ δημιουργικό. Αλλά ο κύκλος μου δεν έκλεισε ακόμα», επισήμανε.

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Συγκινεί ο Τζον Τραβόλτα: «Δεν περνάει μέρα που να μην είσαι μαζί μου»

Η ανάρτηση για τον αδικοχαμένο γιο του που θα είχε γενέθλια

CELEBS

Αλέξης Γεωργούλης: «Διαλύθηκα όταν το έμαθα, ήταν κεραυνός εν αιθρία»

Η εξομολόγηση για την καταγγελία εις βάρος του από στέλεχος του ΠΑΣΟΚ

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός