Skip to main content

CELEBS

Rihanna: ΟΥΤΕ αυτός είναι ο νέος της σύντροφος!

Αυτό το κορίτσι μας έχει μπερδέψει. 



 

Εδώ και πολύ καιρό όλος ο κόσμος ασχολείται με το εξής φλέγον ζήτημα: «Με ποιον τα έχει τελικά η Rihanna;». Γιατί δεν γίνεται, με κάποιον πρέπει αν τα έχει. 

Το πρόβλημα βέβαια με αυτό το κορίτσι είναι ότι έχει πολλούς άνδρες φίλους με αποτέλεσμα να την βλέπουμε έξω κάθε φορά και με κάποιον διαφορετικό. Από τότε που οι εμφανίσεις με τον Leonardo DiCaprio κόπηκαν μαχαίρι και το πήραμε απόφαση ότι οι δυο τους είναι μαζί, της έχουν χρεωθεί άπειρες σχέσεις με πιο πρόσφατη αυτή με τον Lewis Hamilton. H αλήθεια είναι ότι κυκλοφορούν πολύ μαζί και οι φήμες δεν ήταν εντελώς αδικαιολόγητες. 

Κι όμως ούτε αυτός είναι τελικά το αγόρι της Rihanna. Ο ίδιος μίλησε στο E!news, διαψεύδοντας τα πάντα Αποκάλυψε πως γνωρίζονται πολύ καιρό και είναι δύο πολύ καλοί φίλοι. Τίποτα ερωτικό δεν υπάρχει μεταξύ τους, όσο και αν οι θαυμαστές της RiRi το ήθελαν.

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Συγκινεί ο Τζον Τραβόλτα: «Δεν περνάει μέρα που να μην είσαι μαζί μου»

Η ανάρτηση για τον αδικοχαμένο γιο του που θα είχε γενέθλια

CELEBS

Αλέξης Γεωργούλης: «Διαλύθηκα όταν το έμαθα, ήταν κεραυνός εν αιθρία»

Η εξομολόγηση για την καταγγελία εις βάρος του από στέλεχος του ΠΑΣΟΚ

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός