Skip to main content

CELEBS

Jennifer Aniston: Κούκλα ακόμη και με λίγα κιλά παραπάνω!

Ο γάμος της πάει πολύ...



 

Η 46χρονη ηθοποιός καταφέρνει όλα αυτά τα χρόνια να παραμένει εντυπωσιακή, κάνοντας πολλούς να αναρωτιούνται ποιο είναι το μυστικό της. Τόσο το πρόσωπό της, όσο και το σώμα της, δεν θυμίζουν σε τίποτα γυναίκα της ηλικίας της.

Πριν λίγες εβδομάδες, παντρεύτηκε το σύντροφό της Justin Theroux, στην πολυτελή κατοικία τους στο Bel Air -κοστίζει πάνω από 21 εκατομμύρια δολάρια- κάτω από άκρα μυστικότητα, μια και οι δυο τους δεν ήθελαν να απαθανατιστεί σε καμία περίπτωση από τους παπαράτσι.

Μετά το μυστήριο, το ζευγάρι αποχώρησε για το μήνα του μέλιτός του, στα νησιά Bora Bora. Εκεί ήθελαν να κάνουν εκεί ένα μεγάλο πάρτι για να το γιορτάσουν με όλους τους κοντινούς τους ανθρώπους, όμως γρήγορα η ευτυχία τους έγινε εφιάλτης. Ο λόγος ήταν ο απρόσμενος θάνατος 28χρονης καλεσμένης τους.

Εκτός όμως από τα απρόσμενα γεγονότα στο μήνα του μέλιτος, η Jennifer Aniston, φαίνεται οτι αφέθηκε αρκετά αυτό το διάστημα. Το αποτέλεσμα από τις χαλαρές στιγμές της και τη μη τήρηση του προγράμματός της, είδαμε στις τελευταίες φωτογραφίες, που δημοσιεύτηκαν, καθώς η ηθοποιός δείχνει να έχει βάλει λίγα κιλά παραπάνω. «Δεν φταίω εγώ αλλά οι καρμπονάρες που μου φτιάχνει ο Justin. Είναι οι καταπληκτικότερες που έχω φάει ποτέ στη ζωή μου. Πάντως τώρα που επιστρέψαμε τέλος τα ψέμματα. Αρχίζει αυστηροτάτη διατροφή και σκληρή άσκηση», αναφέρει χαρακτηριστικά.

jennifer-aniston1.jpg

jennifer-aniston2.jpg

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Νικόλαος - Τατιάνα: Έχουν χωρίσει εδώ και καιρό - Σε νέες σχέσεις και οι δύο

Ο γάμος του Νικόλαου και της Τατιάνας Μπλάτνικ διήρκησε 14 χρόνια

CELEBS

Σκοτ Ντίσικ: Κραυγή βοήθειας μετά τη δραματική απώλεια κιλών με Ozempic

Το σκεύασμα που κάνει θραύση μεταξύ των celebrities

CELEBS

Πέθανε διάσημη TikToker – Ήταν μόλις 29 ετών

Ήταν πρωταγωνίστρια στη σειρά Club Rat

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 24 Απριλίου

Η υπομονή και η επιμονή θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε αρκετά εμπόδια

ΜΟΥΣΙΚΗ

Ziria Festival in Athens: 15 χρόνια μετά, το Ziria Festival συναντά τους φίλους του στην πρωτεύουσα

Μια φεστιβαλική εμπειρία 6 ωρών, με ένα εκρηκτικό after party

FASHION TRENDS

7 καμπαρντίνες για να επενδύσεις στο πιο versatile πανωφόρι

Διαφορετικά πατρόν και χρώματα, για ένα από τα πλέον κλασικά items της γυναικείας γκαρνταρόμπας που δεν μας απογοητεύει ποτέ