Skip to main content

CELEBS

Μάριος Φραγκούλης: «Το πιο δύσκολο κοινό είναι…»

Πάντα δίνει αυτό που έχει μέσα του


Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

 

Ο Μάριος Φραγκούλης παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό ΕΓΩ τονίζοντας ότι στην Ιαπωνία έχει συναντήσει το πιο απαιτητικό κοινό σε συναυλίες του.

«Η εικόνα εκεί να κάνει με το θάρρος που έχει ένας καλλιτέχνης να κάνει νέα πράγματα. Πρέπει να έχεις θάρρος και αγάπη γι αυτό που κανείς και αν το πιστέψεις πραγματικά, τότε όλο αυτό θα περάσει και στο κοινό. Εκείνο που πιστεύω σίγουρα είναι ότι πρέπει να σέβεσαι το κοινό σου. Το κοινό επιλέγει ποιον θα δει, οπότε, ναι. Έχω αφοσίωση στη δουλειά μου και εδώ και πάρα πολλά χρόνια προσπαθώ να την υπηρετήσω με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Έχω στο μυαλό μου σε ποιους απευθύνομαι, τι είναι αυτό που παρουσιάζω, ποιος είναι ο λόγος που παρουσιάζω αυτή την παράσταση. Γιατί δεν έχει σημασία να πραγματοποιείς μια παράσταση, αλλά να έχεις και ένα λόγο που το κάνεις. Άρα, ξεκινά από την προσωπική σας ανάγκη να εκφράσετε κάτι. Σίγουρα είναι μια εσωτερική αναζήτηση που θέλω να μοιράζομαι με το κοινό μου»,  ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε:

«Στην Ιαπωνία, όπου έχω πραγματοποιήσει 9 συναυλίες. Μπορώ να πω ότι εκεί τα πράγματα έπρεπε να ήταν όλα στην εντέλεια και με φοβερή γραφειοκρατία. Έπρεπε να είναι όλα μελετημένα και έτοιμα σχεδόν 6 μήνες πριν. Αλλά μέσα μου είμαι πάντα έτοιμος. Προσωπικά δεν βρίσκω καμία διαφορά μεταξύ μιας επαρχιακής πόλης ή του Τόκιο. Εγώ πάντα δίνω αυτό που έχω μέσα μου χωρίς να κάνω εξαιρέσεις».

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Συγκινεί ο Τζον Τραβόλτα: «Δεν περνάει μέρα που να μην είσαι μαζί μου»

Η ανάρτηση για τον αδικοχαμένο γιο του που θα είχε γενέθλια

CELEBS

Αλέξης Γεωργούλης: «Διαλύθηκα όταν το έμαθα, ήταν κεραυνός εν αιθρία»

Η εξομολόγηση για την καταγγελία εις βάρος του από στέλεχος του ΠΑΣΟΚ

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός