Skip to main content

CELEBS

Αngelina Jolie: Το ξέσπασμα της για την αφύπνηση της ανθρωπότητας!

Η διάσημη ηθοποιός δίνει τη δική της μάχη με τον ΟΗΕ...



 

Η Angelina Jolie προβάλλει συχνά και την πιο ανθρώπινη πλευρά της. Στο πλαίσιο της ενημέρωσης των πολιτικών του Ηνωμένου Βασιλείου και όντας ειδική απεσταλμένη της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ «τα έβαλε» με τους τζιχαντιστές.

Συγκεκριμένα δήλωσε ότι το Ισλαμικό Κράτος χρησιμοποιεί τη σεξουαλική βία ως μέθοδο ελέγχου. «Το πιο σημαντικό πράγμα είναι να κατανοήσουμε τι δεν είναι: δεν είναι σεξουαλική πράξη, είναι σκέτη βία, είναι μία βάναυση πράξη υπό την απειλή των όπλων και δυστυχώς το χρησιμοποιούν ευρέως», δήλωσε χαρακτηριστικά, μεταξύ άλλων.

Και κατόπιν συνέχισε: «Η πιο επιθετική τρομοκρατική ομάδα στον κόσμο σήμερα γνωρίζει ότι ξέρουμε, γνωρίζει ότι είναι ένα πολύ αποτελεσματικό όπλο και το χρησιμοποιεί ως ένα κεντρικό σημείο της τρομοκρατίας της. Και έτσι καταστρέφει τις κοινότητες και τις οικογένειες. Η πολιτική αυτή είναι καταστροφική και απάνθρωπη. Αυτό που συμβαίνει είναι πέρα από ό,τι έχουμε δει μέχρι σήμερα. Αυτή είναι η πραγματική πολιτική τους», αναφέροντας μάλιστα κι ένα περιστατικό με θύματα μια 13χρονη και τις φίλες της που βιάστηκαν πολλές φορές.

«Μου είπαν ότι αυτό ήταν ακόμη χειρότερο από τη σωματική βία. Την υποχρέωσαν να παραβρίσκεται την ώρα που πωλούσαν τις φίλες για να ακούει πόση είναι η αξία τους. Μιλάμε για 40, 50 δολάρια. Τόσο άξιζαν», είπε συγκινημένη

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Εριέττα Κούρκουλου: «Το μωρό μας, ήταν κοριτσάκι, είχε το σύνδρομο Turner»

Η συγκλονιστική εξομολόγηση για το μωρό που έχασε

CELEBS

Νίκος Βέρτης: Εξιτήριο μετά την περιπέτεια υγείας του

Το Σαββατοκύριακο θα επιστρέψει κανονικά στο νυχτερινό κέντρο

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 19 Απριλίου

Δεν πρέπει να υποτιμάτε την καρδιά σας μονίμως, αλλά να της δίνετε προτεραιότητα

BLOGS

Σε ένα biopic για τον Frank Sinatra δια χειρός Martin Scorsese φημολογείται ότι θα παίξει ο Leonardo DiCaprio

Και το ίδιο ισχύει για την Jennifer Lawrence, που θα υποδυθεί κατά πάσα πιθανότητα τη δεύτερη σύζυγο του Sinatra, την ηθοποιό Ava Gardner

ΜΟΥΣΙΚΗ

Η Nalyssa Green επιστρέφει με το νέο της single, «Όλα Τα Πάρτυ Του Κόσμου»

Από τον επερχόμενο δίσκο της με τίτλο Πολύ Καλή Στα Πάρτυ