Skip to main content

CELEBS

Ben Affleck: Δεν θα γλιτώσει έτσι εύκολα!

Το σήριαλ με τη νταντά των παιδιών του συνεχίζεται...



 

Ο χωρισμός του Ben Affleck και της Jennifer Garner από ότι φαίνεται θα συνεχίσει να μας απασχολεί για αρκετό ακόμη καιρό. Και πώς να μη μας απασχολεί, αφού η υπόθεση -δυστυχώς- έχει ζουμί.

Αιτία του χωρισμού τους λέγεται πως ήταν η απιστία του Affleck με την νταντά που είχε προσλάβει σπίτι του, εν ονόματι Christine Ouzonian. Η babysitter, λοιπόν, όχι μόνο δεν αρνήθηκε τις φήμες, αλλά το... καταχάρηκε μιας και ξαφνικά απέκτησε φήμη και είδε το όνομά της να φιγουράρει σε όλα τα περιοδικά και τα sites.

Αρκετούς μήνες μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου, ο Βen έχει αποφασίσει να ξεκόψει με την νεαρή νταντά μιας κι εκείνη ετοιμάζεται να πρωταγωνιστήσει σε reality (στο οποίο όπως πολύ καλά φαντάζεστε θα ανοίξει το στοματάκι της). Κι ενώ, λοιπόν, εκείνος έχει απομακρυνθεί, εκείνη δε δείχνει να το δέχεται.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα η Ouzonian είχε γίνει ιδιαίτερα πιεστική, καθώς δε σταματούσε να παίρνει τηλέφωνα και να στέλνει μηνύματα στον Affleck. Η αντίδραση του star; Αναγκάστηκε να αλλάξει τηλέφωνο και να εξαφανιστεί από προσώπου γης.

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

«Έγινε ένα λάθος»: Η Λίτσα Πατέρα απαντά για τη σχέση της με τον ΑΝΤ1

Όσα είπε για τη συνέντευξή της στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου

CELEBS

Μαριάντα Πιερίδη: Ρομαντική απόδραση στο Λονδίνο με τον νέο της σύντροφο

Το ζευγάρι έκανε το πρώτο του ταξίδι στο εξωτερικό μετά από σχέση δύο μηνών

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.