Skip to main content

CELEBS

Rihanna: Ποιος είναι ο νέος της σύντροφος;

Η RiRi αλλάζει τους άνδρες με ταχύτητα φωτός...



 

Η Rihanna δεν δίστασε να γίνει απίστευτα διαχυτική σε πάρτυ της Νέας Υόρκης. Οι δυο τους, έγιναν θέμα συζήτησης από την πρώτη στιγμή, που ο φωτογραφικός φακός τους είχε εντοπίσει να κυκλοφορούν μαζί. Ο λόγος για τη γνωστή τραγουδίστρια από τα Barbados και τον ράπερ Travis Scott.

Κάμερα τους εντόπισε τα ξημερώματα της Παρασκευής, στο πάρτυ μετά το κλείσιμο της Εβδομάδας Μόδας. Το νέο ζευγάρι βιντεοσκοπήθηκε να φιλιέται και να αγκαλιάζετε σφιχτά για πολύ ώρα. Κάθονταν κοντά στη θέση του DJ, στο New York Edition Hotel ενώ όπως είναι φανερό, κανείς δεν μπορούσε να πάρει τα χέρια του από τον άλλο.

Ο 23χρονος μουσικός μάλιστα, έδειξε να μην τον ενδιαφέρει το παραμικρό, καθώς έπιασε πολύ γρήγορα τη Rihanna για να χορέψουν. Από τη μεριά της, η δημοφιλής τραγουδίστρια κέντρισε τα βλέματα με την εμφάνισή της για άλλη μία φορά, καθώς επέλεξε μπλε κραγιόν και ιδιαίτερα αξεσουάρ για το look της.

Το βίντεο λοιπόν με τις περιπτύξεις τους, κάνει το γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες και όχι άδικα, καθώς η RiRi είχε καιρό να δείξει να περνά τόσο καλά με κάποιον στο πλευρό της.

{videobox}U4hi1AW1zB4{/videobox}

Διαβάστε επίσης