Skip to main content

CELEBS

Κώστας Αγέρης: «Ο Ρέμος παραμένει ο coach μου»

Προσπαθεί να μάθει απ' αυτόν


Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

Μπορεί το δεύτερο «The Voice» να μπήκε στo χρονοντούλαπο της ιστορίας, ωστόσο ο μεγάλος νικητής του, Κώστας Αγέρης συνεχίζει να αισθάνεται τον Αντώνη Ρέμο ως coach του, προσπαθώντας να μάθει ολοένα και περισσότερα πράγματα απ' αυτόν.

«Η αλήθεια είναι πως έχουν αλλάξει αρκετά τα πράγματα, ιδιαίτερα στον επαγγελματικό τομέα. Χαίρομαι πολύ γι' αυτό, καθώς αυτός ήταν ο λόγος και ο στόχος της συμμετοχής μου στο "The Voice". Δεν περίμενα ότι θα κερδίσω, αλλά σίγουρα ήθελα να αναδείξω την δουλειά μου μέσα από το show. Μου αρέσει επίσης το ότι δέχομαι αγάπη και θετικά σχόλια από τον κόσμο τόσο στις ζωντανές μου εμφανίσεις αλλά ακόμα και έξω στο δρόμο», ανέφερε αρχικά στο 7μέρεςΤV και συνέχισε:

«Η εμπειρία είναι μοναδική και παρόλο που έχω δουλέψει πολύ δεν έχω ζήσει ξανά κάτι αντίστοιχο. Ο Αντώνης Ρέμος παραμένει ο κόουτς μου και μετά το «The Voice». Αντλώ καθημερινά πληροφορίες και εμπειρία βλέποντος τον στη σκηνή. Το κλίμα που επικρατεί είναι ιδανικά, έτσι ώστε να παρουσιάζεται το καλύτερο αποτέλεσμα στον κόσμο».

Προτεινόμενα