Skip to main content

CELEBS

Putin καλεί Elton John

Συζήτηση για την ομοφυλοφιλία στο Κρεμλίνο 



 

Η ακτιβιστική δράση του Elton John για τα δικαιώματα της LGBT κοινότητας είναι γνωστή. Από την άλλη έχουμε τη στάση του Προέδρου της Ρωσίας, του κύριου Vladimir Putin ο οποίος με τη στάση του απλώς δείχνει να αδυνατεί να καταλάβει πώς γίνεται ένας άνδρας να είναι ομοφυλόφιλος. 

Τι θα μπορούσαν να πουν λοιπόν αυτοί οι δύο άνθρωποι μεταξύ τους. Κι όμως ο Putin φαίνεται να πιστεύει ότι έχουν να συζητήσουν πολλά καθώς προχθές το βράδυ ο διάσημος μουσικός αποκαλύψει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πως δέχθηκε τηλεφώνημά από τον Ρώσο Πρόεδρο και κλήθηκε επισήμως να μεταβεί στο Κρεμλίνο ως προσκεκλημένος.  

Όπως ήταν φυσικό οι περισσότεροι σκέφθηκε πως το ποστ δεν ήταν τίποτα περισσότερο από ένα αστείο ο Elton John όμως ο μάνατζερ του επιβεβαίωσε εχθές το απόγευμα πως το τηλεφώνημα όντως έγινε και η πρόταση ήταν επίσημη. 

Το τηλεφώνημα έρχεται λίγες ημέρες μετά τη συνάντηση του Elton John με τον Πρόεδρο της Ουκρανίας Πέτρο Ποροσένκο κατά τη διάρκεια ενός φόρουμ στο Κίεβο, όπου κάλεσε τον πρόεδρο και τους πολιτικούς ηγέτες να είναι περισσότερο δεκτικοί στους ανθρώπους της LGBT κοινότητας.   Την επόμενη ημέρα, ο John δήλωσε στο BBC ότι θα επιθυμούσε να έχει μια συνομιλία και με τον Vladimir Putin για τη στάση της Ρωσίας απέναντι στα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων. Kαι απ' ότι φαίνεται το αίτημα του εισακούστηκε. 

Αν μη τι άλλο θα έχει ενδιαφέρον.

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

«Έγινε ένα λάθος»: Η Λίτσα Πατέρα απαντά για τη σχέση της με τον ΑΝΤ1

Όσα είπε για τη συνέντευξή της στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου

CELEBS

Μαριάντα Πιερίδη: Ρομαντική απόδραση στο Λονδίνο με τον νέο της σύντροφο

Το ζευγάρι έκανε το πρώτο του ταξίδι στο εξωτερικό μετά από σχέση δύο μηνών

Προτεινόμενα

ΣΧΕΣΕΙΣ

Tips ταχείας ανάρρωσης μετά από χωρισμό

Πώς να κάνεις τον πόνο του χωρισμού να περάσει πιο γρήγορα και πιο αποτελεσματικά

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson