Skip to main content

CELEBS

O Kanye West θα μπορούσε να έχει γίνει δικηγόρος!

Η απίθανη υπεράσπιση του εαυτού του στην υπόθεση με τους paparazzi.



 

Το ότι δεν τα πάει καλά με τους paparazzi είναι γνωστό. Το ότι έχει αποπειραθεί κατά καιρούς να δείρει μερικούς από αυτούς, επίσης.

Αυτό όμως που δεν ξέραμε ήταν τι είπε το στόμα του Kanye West όταν πριν από περίπου ένα χρόνο βρέθηκε αντιμέτωπος με τις κατηγορίες για τον ξυλοδαρμό ενός φωτογράφου, ο οποίος τον είχε πάρει από πίσω για να τον αποθανατίσει. Η απολογία του διάσημου καλλιτέχνη ήρθε πριν από λίγες μέρες στο φως της δημοσιότητας και είναι πραγματικά ο,τι θα περίμενε κανείς από έναν άνθρωπο με την ιδιοσυγκρασία του West. 

Αρχικά ο Kanye αρνήθηκε τις κατηγορίες και στην συνέχεια έπιασε τον δικηγόρο του paparazzi, Nate Goldberg και του έκανε κανονική επίθεση.

Ο West είπε στον Goldberg πως ενώ αυτός κάνει μια δουλειά η οποία βοηθάει τον κόσμο να γίνει καλύτερος, εκείνος «εκπροσωπεί αποβράσματα της κοινωνίας και προσπαθεί να βγάλει χρήματα εντοπίζοντας παραθυράκια στον νόμο». Και σαν να μην έφτανε αυτό πρόσθεσε για να το έχουμε υπόψη μας ότι είναι «ο πιο έξυπνος celebrity που θα συναντήσετε ποτέ σας» και ότι «δεν είμαι καμιά Britney Spears».

Kαι εκεί που είχε πάρει φόρα και τα έλεγε, ο Goldberg κάνει το λάθος να τον διακόψει για να του παραθέσει τους στίχους από το τραγούδι του "Flashing Lights" οι οποίοι άφηναν υπονοούμενα εναντίον των paparazzi, μόνο και μόνο για να λάβει την απάντηση: «Με προσβάλλεις γιατί είσαι λευκός και πιάνεις στο στόμα σου τους στίχους ενός νέγρου».

Το συμπέρασμα της ημέρας: Δεν θέλεις να σε πιάσει ο Kanye West στο στόμα του. 

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Κέιτ Μίντλετον: Αυτά είναι τα ωραιότερα φορέματα που έχει στη συλλογή της

Σε κάθε της εμφάνιση τα φλας άστραφταν και έκλεβε τις εντυπώσεις

CELEBS

Θανάσης Κουρλουμπάς: «Διαψεύδω κατηγορηματικά όσα ειπώθηκαν για μένα»

Oι ανακοινώσεις της θεατρικής εταιρίας και του σκηνοθέτη της παράστασης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 16 Απριλίου

Ζήστε την κάθε στιγμή σαν να είναι μοναδική και αναντικατάστατη

SEX

8 σημάδια ότι τρελαίνεται για το σεξ μαζί σου

Αν συμπεριφέρεται έτσι, τότε μάλλον το σεξ μαζί σου τον έχει μαγέψει

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

«Οι λέξεις είναι πιο ύπουλες και ισχυρές από όσο νομίζουμε» Jean-Paul Sartre

Ο Jean-Paul Sartre γεννήθηκε στις 21 Ιουνίου 1905 και παραμένει ένας από τους πιο σημαντικούς και διαχρονικούς φιλοσόφους