Skip to main content

CELEBS

Victoria Bekcham: Τα σενάρια για χωρισμό δεν θέλουν και πολύ για να φουντώσουν!

Η κίνηση που έχει παρεξηγηθεί...



 

Ο David Beckham τους τελευταίους μήνες δε σταματά να σημαδεύει το κορμί του με τατουάζ, τα οποία αφιερώνει ως επί το πλείστον σε μέλη της οικογένειάς του.

Ωστόσο, η σύζυγός του, Victoria Beckham δεν είναι τόσο μεγάλη fan της δερματοστιξίας, καθώς σύμφωνα με τα ρεπορτάζ η πρώην Spice Girl και νυν fashion designer, υποβάλλεται σε θεραπεία laser για να αφαιρέσει το τατουάζ στον αυχένα της. Μάλιστα το συγκεκριμένο τατουάζ, ήταν αφιερωμένο στο σύζυγό της.

Συγκεκριμένα, η 41χρονη ξεκίνησε τις θεραπείες για την αφαίρεσή του. Πρόκειται για τατουάζ σε Εβραϊκή γραφή, που αναφέρει: «Είμαι του αγαπημένου μου και ο αγαπημένος μου είναι δικός μου», ενώ εκτείνεται από ψηλά τον αυχένα και συνεχίζει στη σπονδυλική της στήλη.

Το γεγονός αυτών των θεραπειών προκάλεσε ποικίλα σχόλια για τη σχέση της, με το σύζυγό της και κατά πόσο περνάνε κρίση. Ωστόσο δεν είναι το μόνο που έχει αφαιρέσει τους τελευταίους μήνες, καθώς ακολούθησε την ίδια πρακτική με δύο σχέδια που είχε στον καρπό της. Αναλυτικά μιλάμε για την ημερομηνία, που ανανέωσαν τους όρκους γάμου με το σύζυγό της, το 2006 και το δεύτερο ήταν η φράση «Ξανά από την αρχή» σε Λατινικά, το οποίο έκανε όταν μετακόμισαν οικογενειακά στην Αμερική, το 2007.

Το ρεπορτάζ της εφημερίδας Sun, ωστόσο φροντίζει να καταστήσει σαφές πως δεν πρόκειται για σύννεφα στο γάμο της. Αντίθετα η Victoria αποφάσισε να αφαιρέσει τα τατουάζ της, καθώς επιθυμεί να την πάρουν πιο σοβαρά στο χώρο της μόδας.

 

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.