Skip to main content

CELEBS

Nέος δίσκος από τους Rolling Stones μέσα στην επόμενη χρονιά

H «γλώσσα» επιστρέφει



 

Είναι επίσημο: Το είχαμε ακούσει ξανά τους περασμένους μήνες όμως τώρα το επιβεβαιώνουν και οι ίδιοι. Το Rolling Stones όχι μόνο δεν μας αποχαιρετούν με τις πρόσφατες συναυλίες που έδωσαν σε όλο τον πλανήτη αλλά πρόκειται να ηχογραφήσουν και ένα νέο άλμπουμ μέσα στην επόμενη χρονιά (δεν μπορούν φαίνεται νωρίτερα, δεν θα ταίριαζε το πρόγραμμα τους) το οποίο και θα είναι το 25ο του συγκροτήματος και το πρώτο εδώ και τουλάχιστον μία δεκαετία.

Τουλάχιστον αυτά μάθαμε δια στόματος Keith Richards o oποίος σε συνέντευξή του σε ραδιοφωνικό σταθμό για την προώθηση του ακυκλοφόρητου σόλο άλμπουμ του, με τίτλο «Crosseyed Heart»,είπε ότι μαζί με τα άλλα μέλη του  συγκροτήματος.

Βρισκόμουν στο Λονδίνο την περασμένη εβδομάδα και βρεθήκαμε με τα αγόρια...ναι... έχουμε σίγουρα στα σχέδιά μας νέα ηχογράφηση», είπε ο Ρίτσαρντς στον ραδιοφωνικό σταθμό iHeartRadio.  Η ηχογράφηση του νέου άλμπουμ θα ακολουθήσει την προγραμματισμένη περιοδεία του συγκροτήματος στη Νότια Αμερική, στις αρχές του ερχόμενου χρόνου.   

 

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.