Skip to main content

CELEBS

Kylie Jenner: Κάποιος να τη φυλάει;

Πόσους σωματοφύλακες προσέλαβε και γιατί φοβάται για τη ζωή της...



 

Η Kylie Jenner έχει γνωρίσει τη δημοσιότητα πριν ακόμη πατήσει τα 18 και έχουμε όλοι καταλάβει πολύ καλά πως το όνομά της θα γράφεται για πολλά χρόνια σε πρωτοσέλιδα και άρθρα. Εδώ μιλάμε για την πιο celebrity οικογένεια της τελευταίας εκατονταετίας.

Είναι λογικό, λοιπόν, η Kylie να έχει το δικό της κοινό. Ούτε και εκείνη όμως πίστευε πόσο φανατικούς θαυμαστές έχει μέχρι να συμβεί το περιστατικό της προηγούμενης Παρασκευής. Πραγματικό ξεμάλλιασμα, θα λέγαμε. H fan της την πλησίασε, της τράβηξε τα μαλλιά και η σταρ... πάγωσε.

Η Kylie αποφάσισε να αυξήσει τον αριθμό των σωματοφυλάκων της, καθώς φοβάται για τη ζωή της. Θέλει να αισθάνεται ασφάλεια, αφού δεν ξέρει τι μπορεί να συμβεί στο μέλλον. Τώρα ήταν κάτι αντιμετωπίσιμο, την επόμενη φορά όμως; Ακόμη και από τις αδερφές της ζήτησε να της δανείσουν για μερικές εβδομάδες τους άντρες της προστασίας τους, καθώς έκρινε ότι εκείνη τους έχει μεγαλύτερη ανάγκη. Όσο για τον αριθμό των αντρών που θα την προστατεύουν από εδώ και πέρα έχει φτάσει αισίως στους δέκα! Ούτε ο Obama να ήτανε...

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

«Έγινε ένα λάθος»: Η Λίτσα Πατέρα απαντά για τη σχέση της με τον ΑΝΤ1

Όσα είπε για τη συνέντευξή της στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου

CELEBS

Μαριάντα Πιερίδη: Ρομαντική απόδραση στο Λονδίνο με τον νέο της σύντροφο

Το ζευγάρι έκανε το πρώτο του ταξίδι στο εξωτερικό μετά από σχέση δύο μηνών

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.