Skip to main content

CELEBS

Ζέτα Μακρυπούλια: Οι πραγματικοί της φίλοι και ο... Καπουτζίδης

Γιατί έχουν απομακρυνθεί με τον γνωστό σεναριογράφο-ηθοποιό;


Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

 

H Zέτα Μακρυπούλια άνοιξε την καρδιά της στο περιοδικό «YOU» και, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε ποιοι είναι οι πραγματικοί φίλοι που έχει αποκτήσει μέσα από τον χώρο, ενώ παράλληλα μίλησε γιατί έχει χαθεί με τον Γιώργο Καπουτζίδη.

«Ο Νίκος (σ.σ. Μουτσινάς) είναι φίλος μου, η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, ο Θανάσης Αλευράς, ο Γιώργος Δάσκαλος, η Ρούλα Ρέβη... Μια παρέα που εδώ και 8-9 χρόνια είμαστε αχώριστοι», εξομολογήθηκε η ηθοποιός-παρουσιάστρια.

Εν συνεχεία δεν δίστασε να εξηγήσει τι συνέβη τελικά ανάμεσα σε εκείνη και τον Γιώργο Καπουτζίδη. Είχαν, τελικά, μια φιλία που «χάλασε»; «Όχι, με τον Γιώργο περάσαμε επίσης μία τετραετία που ήμασταν σχεδόν σαν αδέλφια. Μετά απλώς τα έφερε αλλιώς η ζωή και οι υποχρεώσεις μας. Τον εκτιμώ πάρα πολύ και σαν άνθρωπο και σαν μυαλό. Αυτά τα πράγματα δεν ακυρώνονται επειδή δεν κάνεις την παρέα που έκανες με τον άλλον κάποτε. Πλέον τον στηρίζω με έναν άλλο τρόπο χωρίς να είμαι δίπλα του. Κι επίσης δεν ξεχνώ την πόρτα που μου άνοιξε τόσο γενναιόδωρα σε αυτήν τη δουλειά με το «Παρά Πέντε». Αυτό το δώρο δύσκολα σ’ το κάνει κάποιος», επισήμανε.

Διαβάστε επίσης

CELEBS

«Έγινε ένα λάθος»: Η Λίτσα Πατέρα απαντά για τη σχέση της με τον ΑΝΤ1

Όσα είπε για τη συνέντευξή της στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου

CELEBS

Μαριάντα Πιερίδη: Ρομαντική απόδραση στο Λονδίνο με τον νέο της σύντροφο

Το ζευγάρι έκανε το πρώτο του ταξίδι στο εξωτερικό μετά από σχέση δύο μηνών

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.