Skip to main content

CELEBS

Shakira: Ενώνει δυνάμεις με τη Unicef για έναν πολύ σημαντικό σκοπό!

Η διάσημη τραγουδίστρια μας συγκίνησε ξανά.



Η Shakira ένωσε τις δυνάμεις της με την UNICEF για την ανάπτυξη στην πρώιμη παιδική ηλικία. Ως Πρεσβευτής Καλής Θέλησης της UNICEF, η τραγουδίστρια, κάλεσε σήμερα τους παγκόσμιους ηγέτες να επενδύσουν στην ανάπτυξη στην πρώιμη παιδική ηλικία, στον απόηχο νέων επιστημονικών δεδομένων που δημιουργούν μια επαναστατική αλλαγή στην κατανόησή μας για τις μακροχρόνιες επιπτώσεις της στέρησης και του άγχους στους αναπτυσσόμενους εγκεφάλους των μικρών παιδιών.

«Περισσότερα από 100 εκατομμύρια παιδιά δεν πηγαίνουν στο σχολείο και 161 εκατομμύρια αγόρια και κορίτσια κάτω των πέντε ετών είναι σωματικά και νοητικά υπανάπτυκτα λόγω έλλειψης φροντίδας και σωστής διατροφής. Κάθε χρόνος που περνάει χωρίς να κάνουμε σημαντικές επενδύσεις στην ανάπτυξη στην πρώιμη παιδική ηλικία και δεν αναλαμβάνουμε πρωτοβουλίες που αφορούν στα ζητήματα αυτά, θα έχει ως αποτέλεσμα εκατομμύρια παιδιά να γεννηθούν στον ίδιο κύκλο της φτώχειας και της έλλειψης ευκαιριών. Η UNICEF και εγώ ενώσαμε τις δυνάμεις μας και είμαστε σήμερα εδώ γιατί το να επενδύσουμε από νωρίς στα παιδιά είναι ένα επείγον ζήτημα και δεν υπάρχει άλλος χρόνος για να χάσουμε», δήλωσε η ίδια.

 

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.