Skip to main content

ΕΠΟΜΕΝΟ

CELEBS

Κάτια Νικολαΐδου: «Προσπάθησα να υιοθετήσω ένα παιδί αλλά δεν τα κατάφερα»

Ξέσπασε για την κατάσταση στην Ελλάδα


Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

Στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου στο Epsilon βρέθηκε καλεσμένη την Τετάρτη η Κάτια Νικολαΐδου, η οποία άνοιξε την καρδιά της και μίλησε για την Ελλάδα που πλέον δεν... μπορεί, για τις σκέψεις που είχε να φύγει στην Αμερική, καθώς και για την προσπάθειά της να υιοθετήσει ένα παιδί. 

Πριν από δύο χρόνια, βλέποντας την αβεβαιότητα που υπάρχει στο χώρο της υποκριτικής, η ηθοποιός πήρε την απόφαση να δημιουργήσει κάτι δικό της και έτσι άνοιξε μαζί με μία φίλη της μαγαζί.

«Η τηλεόραση δεν πληρώνει, έχει γίνει ο μεγάλος χαμός! Αυτό το πράγμα πρέπει να σταματήσει. Μου χρωστάνε λεφτά, μέχρι τώρα τα έχω πάρε και περιμένω να πάρω κι άλλα... Αυτή τη χώρα δεν την μπορώ» επισήμανε.

Εν συνεχεία εξομολογήθηκε ότι σκέφτηκε να φύγει στην Αμερική για μια καλύτερη ζωή: «Είναι πάρα πολύ δύσκολο. Όλο αυτό είναι ένας αγώνας που δεν τον δίνουμε μόνο εμείς, τον δίνει όλη η Ελλάδα, όλη η πατρίδα μας και είμαι αποφασισμένη, δεν θέλω να φύγω εγώ από αυτή την πατρίδα που έχω δουλέψει, έχω μοχθήσει, έχω αγωνιστεί, που έχω πονέσει για να φτάσω εδώ που έχω φτάσει. Όπου έχει φτάσει ο καθένας. Θέλω να φύγουν αυτοί που μας έφτασαν εδώ».

Καταλήγοντας αναφέρθηκε στην προσπάθειά της να υιοθετήσει ένα παιδί, η οποία ωστόσο δεν στέφθηκε με επιτυχία.

«Άλλο αγκάθι για την Ελλάδα. Δεν δίνονται παιδιά σε μονογονεϊκή οικογένεια... Είναι κρίμα! Είναι τόσα παιδάκια στα ιδρύματα, τόσα παιδάκια στα νοσοκομεία που καθημερινά τα παρατάνε. Γιατί; Ας μου πει κάποιος γιατί! Να θες να δώσεις αγάπη σε ένα παιδί και να μην μπορείς...», ανέφερε αγανακτισμένη η γνωστή ηθοποιός.

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.