Skip to main content

CELEBS

Κρατερός Κατσούλης: «Με την Κατερίνα έχουμε έναν μαγικό τρόπο να λύνουμε τα προβλήματά μας»

Πρώτα η επίλυση των προβλημάτων τους και μετά ο ύπνος


Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

Είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz και η εκπομπή τους «Στα καλά καθούμενα» αποτέλεσε μία από τις πιο ευχάριστες εκπλήξεις της περυσινής τηλεοπτικής σεζόν.

Ο λόγος για τον Κρατερό Κατσούλη και την Κατερίνα Καραβάτου, οι οποίοι λίγο πριν την πρεμιέρα τους στο Epsilon, παραχώρησαν συνέντευξη στο «OK!» και, μεταξύ άλλων, αποκάλυψαν πως καταφέρνουν να «κρύβουν» από το τηλεοπτικό κοινό τις εντάσεις που υπάρχουν κάποιες φορές στην καθημερινότητά τους.

«Ο Κρατερός είναι υπεραναλυτικός άνθρωπος. Αν λοιπόν διαφωνήσουμε κάπου, όπως συμβαίνει σε όλα τα ζευγάρια, θα το συζητήσουμε πολλές ώρες, μέχρι που θα το λύσουμε. Δεν υπάρχει περίπτωση λοιπόν να δημιουργηθεί μία τόσο μεγάλη ένταση που να μεταφερθεί μετά και στη δουλειά μας, γιατί θα την έχουμε λύσει. Είμαστε από εκείνους τους ανθρώπους που μιλάνε πολύ, κυρίως ο Κρατερός», εξήγησε η παρουσιάστρια.

Aπό την πλευρά του ο ηθοποιός δήλωσε: «Με λέει πολυλογά τώρα; (γελάει). Η αλήθεια είναι ότι είμαι υπεραναλυτικός και μπορεί να γίνομαι κουραστικός κάποιες φορές, αλλά όσο και αν δεν το παραδέχεται εκείνη, αυτό είναι από τα προτερήματά μου. Η αλήθεια είναι ότι δεν έχουμε εντάσεις με την Κατερίνα. Έχουμε έναν μαγικό τρόπο να λύνουμε τα πάντα, πριν γίνουν μεγάλο θέμα, και επηρεάσουν την καθημερινότητά μας. Εντάξει, παρεξηγήσεις, ασυνεννοησίες, πάντα θα υπάρχουν, αλλά δεν τις αφήνουμε να συσσωρεύονται».

Καταλήγοντας η Κατερίνα Καραβάτου εκμυστηρεύτηκε: «Μία συμφωνία που είχαμε κάνει από την αρχή της σχέσης μας ήταν ότι δεν πρόκειται να κοιμηθούμε ποτέ χώρια και ότι δεν πρόκειται να κοιμηθούμε αν δεν έχουμε προηγουμένως λύσει το πρόβλημα».

Προτεινόμενα