Skip to main content

CELEBS

H Kate Winslet και η Emma Watson στη νέα ταινία του Γιώργου Λάνθιμου!

Ο Έλληνας σκηνοθέτης κατακτά το Hollywood.



 

Με το Βραβείο της Επιτροπής του πρόσφατου Φεστιβάλ Καννών ανά χείρας και πριν ακόμα η νέα του ταινία, «The Lobster», να κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες, ο Γιώργος Λάνθιμος βάζει μπροστά το επόμενό του πρότζεκτ, που, όπως όλα δείχνουν, θα είναι εντελώς διαφορετικό αλλά εξίσου φιλόδοξο με τα προηγούμενα.

Ο αναγνωρισμένος Έλληνας σκηνοθέτης του «Κυνόδοντα» πρόκειται να σκηνοθετήσει το «The Favourite», μια ταινία εποχής στην οποία θα πρωταγωνιστούν, όπως όλα δείχνουν, η Κέιτ Γουίνσλετ, η Έμα Στόουν και η Ολίβια Κόλμαν με την οποία συνεργάστηκε και στο «The Lobster». Όπως μεταδίδει το Deadline, ο Λάνθιμος δεν θα υπογράφει σεναριακά τη νέα του ταινία, ούτε θα συνεργαστεί με τον μόνιμο έως τώρα συνεργάτη του, Ευθύμη Φιλίππου, καθώς το σενάριο του «The Favourite» υπογράφουν οι Ντέμπορα Ντέιβις και Τόνι ΜακΝάμαρα.

Το «The Favourite» μας μεταφέρει στα τέλη του 17ου και τις αρχές του 18ου αιώνα και η ιστορία περιγράφει τις παρασκηνιακές μηχανορραφίες που λάμβαναν χώρα κατά τη διάρκεια της βασιλείας της Βασίλισσας Άννας (1702-1707), της τελευταίας μονάρχη του Οίκου των Στιούαρτ. Τον ρόλο της βασίλισσας πρόκειται να υποδυθεί η Κόλμαν, ενώ η Γουίνσλετ θα είναι η Σάρα, Δούκισσα του Μάρλμπορο και έμπιστη της βασίλισσας. Η Στόουν θα υποδύεται την Αμπιγκέιλ Μάσαμ, μια ξεπεσμένη μακρινή συγγενή της Σάρα που κερδίζει θέση στην αυλή της Βασίλισσας.

 

 

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

«Έγινε ένα λάθος»: Η Λίτσα Πατέρα απαντά για τη σχέση της με τον ΑΝΤ1

Όσα είπε για τη συνέντευξή της στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου

CELEBS

Μαριάντα Πιερίδη: Ρομαντική απόδραση στο Λονδίνο με τον νέο της σύντροφο

Το ζευγάρι έκανε το πρώτο του ταξίδι στο εξωτερικό μετά από σχέση δύο μηνών

Προτεινόμενα

FASHION NEWS

Ο οίκος Missoni επιστρέφει στις ρίζες του και παρουσιάζει τη συλλογή Kaleidoscopica

Ο Ιταλικός οίκος παρουσιάζει μια συλλογή ατελείωτων συνδυασμών για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι του 2024

ΥΓΕΙΑ

8 αποτελεσματικοί τρόποι για να ενισχύσεις τον μεταβολισμό σου αυτή την άνοιξη

Κινήσεις που μπορούν να αλλάξουν τα πάντα στη διατήρηση ενός υγιούς βάρους