Skip to main content

CELEBS

Jim Carrey: Τι έγραψε η πρώην σύντροφος του λίγο πριν πεθάνει;

Nέες αποκαλύψεις βλέπουν το φως της δημοσιότητας...



 

Μετά και τα τελευταία νέα, πως η πρώην του Jim Carrey ήταν παντρεμένη και σκόπευε να πάρει διαζύγιο, νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως, σχετικά με τις τελευταίες της στιγμές.

Η 28χρονη make up artist σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, που ήρθαν στο φως, αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει στα τέλη του 2012, λίγο αφότου πέθανε, από καρκίνο στον εγκέφαλο, ο πατέρας της. Μάλιστα, η Cathriona White, έβαλε τέλος στη ζωή της λίγο αφότου συμπληρώθηκαν τρία χρόνια από το θάνατό του!

Την ίδια ώρα, στο μικροσκόπιο των Αρχών έχει μπει και ένα μήνυμα που έστειλε στην 28χρονη η βιολογική μητέρα της, ανήμερα των γενεθλίων της, εννέα μέρες πριν την αυτοκτονία. Σύμφωνα με το TMZ, η μητέρα της άτυχης κοπέλας την κατηγόρησε επειδή χώρισε ξανά από τον Jim Carrey, χαρακτηρίζοντάς την «αποτυχημένη» μέσω γραπτού μηνύματος στο κινητό  της. Σύμφωνα με τις έρευνες το μήνυμα αυτό ήταν το τελευταίο που είχε λάβει, πριν πάρει τη μοιραία υπερβολική δόση χαπιών.

Οι υπεύθυνοι που ερευνούν την υπόθεση, πιστεύουν πως το τρίπτυχο του χωρισμού από τον γνωστό κωμικό, της επετείου θανάτου του πατέρα της, αλλά και του sms της της μητέρας, ήταν αυτά που την επηρέασαν αρνητικά και την ώθησαν να βάλει τέλος στη ζωή της.

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

«Έγινε ένα λάθος»: Η Λίτσα Πατέρα απαντά για τη σχέση της με τον ΑΝΤ1

Όσα είπε για τη συνέντευξή της στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου

CELEBS

Μαριάντα Πιερίδη: Ρομαντική απόδραση στο Λονδίνο με τον νέο της σύντροφο

Το ζευγάρι έκανε το πρώτο του ταξίδι στο εξωτερικό μετά από σχέση δύο μηνών

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.