Skip to main content

CELEBS

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Είμαι άνθρωπος των άκρων. Ή όλα ή τίποτα»

Έχει πληγωθεί από τον έρωτα;


Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

 

H Κωνσταντίνα Σπυροπούλου παραχώρησε συνέντευξη στο «Thema People» και αποκάλυψε ότι η προσωπική της ζωή έχει περάσει πλέον σε δεύτερη μοίρα, λόγω δουλειάς.

«Κακά τα ψέματα, είναι σε δεύτερη μοίρα γιατί κάνω focus στη δουλειά μου. Αν δεν χτίσω τώρα σε αυτόν τον τομέα, πώς θα εξελιχθώ; Χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει ότι δεν είμαι συντροφικός άνθρωπος ή ότι δεν με απασχολεί η οικογένεια. Καλό είναι να υπάρχει ισορροπία. Σίγουρα θέλω να δημιουργήσω τη δική μου οικογένεια, αλλά αυτά είναι τυχερά», εξομολογήθηκε η παρουσιάστρια.

Σε ερώτηση για το αν θέλει να δημιουργήσει σύντομα την δική της οικογένεια τόνισε: «Έτσι έχω μεγαλώσει, σε μια δεμένη οικογένεια. Φυσικά, αυτό προϋποθέτει και τις κατάλληλες συνθήκες. Δεν θα ήθελα να κάνω παιδί απλά, αλλά να δημιουργήσω μία οικογένεια. Υπήρξαν κάποιες φορές που ο γάμος πέρασε ξυστά από τη ζωή μου, αλλά ένιωσα ότι δεν ήταν καρμική η σχέση. Κι εγώ βασίζομαι στη διαίσθησή μου. Δεν μου αρέσει η μετριότητα. Θα μπορούσες να με πεις και άνθρωπο των άκρων. Ή όλα ή τίποτα».

Όσο για το αν έχει πληγωθεί από έρωτα, παραδέχτηκε «Πάρα πολύ, αλλά είμαι εγωίστρια για να το εκδηλώσω. Μπορεί να μην το έχει μάθει ποτέ. Μπορεί ως χαρακτήρας να είμαι εξωστρεφής, αλλά στα προσωπικά μου κλείνομαι και με σύμμαχο τον χρόνο περιμένω να περάσει. Είτε σε μία βδομάδα, είτε σε έναν χρόνο».

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Νικόλαος - Τατιάνα: Έχουν χωρίσει εδώ και καιρό - Σε νέες σχέσεις και οι δύο

Ο γάμος του Νικόλαου και της Τατιάνας Μπλάτνικ διήρκησε 14 χρόνια

CELEBS

Σκοτ Ντίσικ: Κραυγή βοήθειας μετά τη δραματική απώλεια κιλών με Ozempic

Το σκεύασμα που κάνει θραύση μεταξύ των celebrities

CELEBS

Πέθανε διάσημη TikToker – Ήταν μόλις 29 ετών

Ήταν πρωταγωνίστρια στη σειρά Club Rat

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 24 Απριλίου

Η υπομονή και η επιμονή θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε αρκετά εμπόδια

ΜΟΥΣΙΚΗ

Ziria Festival in Athens: 15 χρόνια μετά, το Ziria Festival συναντά τους φίλους του στην πρωτεύουσα

Μια φεστιβαλική εμπειρία 6 ωρών, με ένα εκρηκτικό after party

FASHION TRENDS

7 καμπαρντίνες για να επενδύσεις στο πιο versatile πανωφόρι

Διαφορετικά πατρόν και χρώματα, για ένα από τα πλέον κλασικά items της γυναικείας γκαρνταρόμπας που δεν μας απογοητεύει ποτέ