Skip to main content

CELEBS

Leonardo DiCaprio: Αρραβωνιάστηκε την αγαπημένη του!

Κορίτσια ψυχραιμία...



 

Παιδιά κουράγιο! Ο αγαπημένος Leonardo DiCaprio δεν είναι πια ελεύθερος. Και αυτή τη φορά δεν εννοούμε ότι μπήκε σε κάποια σχέση, που αργά η γρήγορα θα λήξει άδοξα, αλλά αρραβωνιάστηκε. Βρέθηκε η γυναίκα που τον μάγεψε και τον έπεισε πως πρέπει να απαρνηθεί μια για πάντα τον εργένικο βίο.

Ο Leonardo και η Kelly Rohrbach αρραβωνιάστηκαν. Το περιοδικό OK! μιλάει με τα καλύτερα λόγια για το κορίτσι που του κέρδισε την καρδιά και τη χαρακτηρίζει ως το άλλο του μισό. Δεν είναι απλά μία όμορφη γυναίκα, αλλά ένας άνθρωπος που μπορεί να επικοινωνήσει μαζί του. Η πρόταση γάμου έγινε σε ιταλικό ρεστοράν της Νέας Υόρκης στις 26 Σεπτεμβρίου και ομολογούμε πως η όλη κατάσταση ήταν κάπως... ρομαντική.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του περιοδικού, δεν ήταν τίποτα προγραμματισμένο. Θέλετε το κρασί, θέλετε το συναίσθημα, ο Leonardo της εξομολογήθηκε πως θέλει να περάσει όλη την υπόλοιπη ζωή του μαζί της και εκείνη σοκαρίστηκε. Όταν είπε το μεγάλο «I do», εκείνος ανακουφίστηκε και τώρα αναμένουμε να τον δούμε με το... κουστούμι.

Διαβάστε επίσης