Skip to main content

CELEBS

Κατερίνα Καινούργιου: Μίλησε για τις δυσκολίες που περνάει στην προσωπική της ζωή

Έχει ανάγκη από... εσωστρέφεια


Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

 

Η Κατερίνα Καινούργιου σε μία εκ βαθέων συνέντευξή της στο περιοδικό People αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην προσωπική της ζωή, καθώς και στο  δημοσίευμα που την ήθελε να περνάει κρίση στη σχέση της.

«Είμαι από τους ανθρώπους που σηκώνω πάντα το κινητό μου. Με στεναχώρησε που γράφτηκε κάτι που με αφορά, χωρίς να με πάρουν να το διασταυρώσουν. Από εκεί και πέρα, οφείλω να σου πω ότι είναι η πρώτη φορά που νιώθω την ανάγκη να μην μιλήσω για την προσωπική μου ζωή. Μέσα μου περνάω μια δύσκολη περίοδο και μέχρι να αισθανθώ καλύτερα δεν θέλω να δηλώσω τίποτα παραπάνω. Τον τελευταίο καιρό έχω ανάγκη για εσωστρέφεια. Ίσως αυτή η ανάγκη οφείλεται στο γεγονός ότι ενθουσιάστηκα και μίλησα πολύ ανοιχτά για την προσωπική μου ζωή. Από εκεί και πέρα θα ανακοινώσω ότι είναι να ανακοινώσω όταν νιώσω έτοιμη», ανέφερε αρχικά.

Όσο γαι τα επαγγελματικά της η γνωστή παρουσιάστρια είπε: «Πέρασα ένα ήρεμο καλοκαίρι, με έντονη εσωτερική αναζήτηση και αρκετό άγχος. Ίσως έπαιξε ρόλο πως έκλεισα και τα 30. Κάποια θέλω μου αρχίζουν να αλλάζουν. Πλέον, επιθυμώ να κάνω παιδιά και να δημιουργήσω την δική μου οικογένεια. Παράλληλα , έχω ένα νέο επαγγελματικό στοίχημα μπροστά μου και η δουλειά στην παρούσα φάση είναι το άλφα και το ωμέγα για μένα. Μπορεί να φαίνομαι μόνιμα χαρούμενη, αλλά έχω και γω τις μεταπτώσεις μου, είμαι αρκετά καταθλιπτική κάποιες φορές. Κλείνομαι στον εαυτό μου και κλαίω πιο εύκολα από ότι κάποιος μπορεί να φανταστεί. Όσο μεγαλώνω, γίνομαι ακόμα πιο ευαίσθητη και ευσυγκίνητη, πιο παιδί».

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Νικόλαος - Τατιάνα: Έχουν χωρίσει εδώ και καιρό - Σε νέες σχέσεις και οι δύο

Ο γάμος του Νικόλαου και της Τατιάνας Μπλάτνικ διήρκησε 14 χρόνια

CELEBS

Σκοτ Ντίσικ: Κραυγή βοήθειας μετά τη δραματική απώλεια κιλών με Ozempic

Το σκεύασμα που κάνει θραύση μεταξύ των celebrities

CELEBS

Πέθανε διάσημη TikToker – Ήταν μόλις 29 ετών

Ήταν πρωταγωνίστρια στη σειρά Club Rat

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 24 Απριλίου

Η υπομονή και η επιμονή θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε αρκετά εμπόδια

ΜΟΥΣΙΚΗ

Ziria Festival in Athens: 15 χρόνια μετά, το Ziria Festival συναντά τους φίλους του στην πρωτεύουσα

Μια φεστιβαλική εμπειρία 6 ωρών, με ένα εκρηκτικό after party

FASHION TRENDS

7 καμπαρντίνες για να επενδύσεις στο πιο versatile πανωφόρι

Διαφορετικά πατρόν και χρώματα, για ένα από τα πλέον κλασικά items της γυναικείας γκαρνταρόμπας που δεν μας απογοητεύει ποτέ