Skip to main content

CELEBS

Μελίνα Ασλανίδου: «Αν σε ενοχλεί κάτι στην εμφάνιση σου, πρέπει να το φτιάξεις. Δεν είναι κακό»

Είναι πολύ τυχερή γονιδιακά


Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

 

Την άποψή της για τις αισθητικές επεμβάσεις κατέθεσε σε συνέντευξή της στο ΕΓΩ η Μελίνα Ασλανίδου, τονίζοντας ότι η ίδια δεν έχει κάνει μέχρι στιγμής κάποια πλαστική.

Είσαι μια πολύ όμορφη γυναίκα. Έχεις μπει στη διαδικασία να κανείς μεσοθεραπείες;

«Φροντίζω πάρα πολύ τον εαυτό μου καθημερινά. Ό,τι αφήνεις σε αφήνει. Όταν δεν έχω δουλειά, δεν βάφομαι. Πάντα περιποιούμαι το πρόσωπο μου με βότανα. Έχω την καλύτερη αισθητικό που υπάρχει στην Ελλάδα, την Μπέλλα Θεανώ. Κάνει εξαιρετική δουλειά, έχει δικά της φυτικά προϊόντα. Βάζω πάντα τις κρέμες μου και το πρωί και το βράδυ. Επίσης στο παρελθόν έχω δοκιμάσει και μπότοξ, αν και έχει περάσει πολύς καιρός από τότε. Δεν το κάνω κάθε εξάμηνο, δεν χρειάζεται πλέον».

Πλαστική έχεις κάνει;

«Δεν έχω φτάσει ακόμη στην πλαστική. Θεωρώ ότι είμαι πολύ τυχερή γονιδιακά. Αν δεις τα πρόσωπα των γονιών μου, θα τους θαυμάσεις. Δεν έχω κάνει πλαστικές. Δεν έχω όμως θέματα με αυτά. Πρέπει να νιώθεις όμορφος. Αν σε ενοχλεί κάτι στην εμφάνιση σου, πρέπει να το φτιάξεις. Δεν είναι κακό. Οφείλεις να κάνεις ό,τι καλύτερο για τον εαυτό σου, για να αισθάνεαι ωραία, να είσαι ευτυχισμένος και θετικός άνθρωπος στην κοινωνία, να μην τρώγεσαι μέσα σου. Από πότε εξάλλου θα πρέπει να ενοχοποιούνται οι άνθρωποι που φροντίζουν τον εαυτό τους. Τα πιο σημαντικά βέβαια που μπορούμε να κάνουμε είναι σωστή διατροφή και άσκηση. Αθλούμαι σχεδόν καθημερινά με μια εξαιρετική γυμνάστρια, τη Χριστίνα Στρακαρη, αλλά και τη φίλη μου Χρύσα Καλπάκη».

Διαβάστε επίσης

CELEBS

«Έγινε ένα λάθος»: Η Λίτσα Πατέρα απαντά για τη σχέση της με τον ΑΝΤ1

Όσα είπε για τη συνέντευξή της στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου

CELEBS

Μαριάντα Πιερίδη: Ρομαντική απόδραση στο Λονδίνο με τον νέο της σύντροφο

Το ζευγάρι έκανε το πρώτο του ταξίδι στο εξωτερικό μετά από σχέση δύο μηνών

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.