Skip to main content

CELEBS

Αλέξης Γεωργούλης: Μίλησε για τη «μάχη» του με τα κιλά και τον λόγος που κρατάει κρυφή την προσωπική του ζωή

Η απόφασή του για διεθνή καριέρα


Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

 

Μία εφ' όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε στην πρεμιέρα της εκπομπής JoinUs ο Αλέξης Γεωργούλης, ο οποίος μεταξύ άλλων μίλησε για τη μάχη του με τα κιλά και την προσωπική του ζωή.

Δες τι είπε ο ηθοποιός...

Για τα κιλά του:

Το καλοκαίρι ήμουν 100 κιλά. Τα έβλεπα να μαζεύονται σιγά –σιγά αλλά έλεγα «εντάξει μωρέ μας παίρνει ακόμα». Τώρα είμαι 92 κιλά. Παίρνω μια αναπνοή για να φτάσω στα 82.

Για την καριέρα στο Λος Άντζελες:

Το 2008 πήγα στο Λος Άντζελες. Πιστεύω ότι οφείλεις να ζήσεις τη ζωή σου, είτε είναι το όνειρό σου που έγινε πραγματικότητα, είτε είναι το όνειρό σου που δεν έγινε ποτέ πραγματικότητα. Ίσως να υπάρχει μια παρεξήγηση ότι πήγα στην Αμερική για να κάνω την καριέρα του ηθοποιού. Πήγα στην Αμερική γιατί ήθελα να κάνω σεμινάρια στο γράψιμο. Δεν πήγα στην Αμερική για να κάνω καριέρα. Καταρχάς, πέρασαν δύο χρόνια και δεν είχα βρει ατζέντη και λες εσύ «για να μην έχει βρει ατζέντη οι κακές γλώσσες λένε ότι δεν αξίζει να έχει ατζέντη». Τα βηματάκια που έκανα εκεί βλέπω να δίνουν καρπούς.

Είναι τραγικό να μην έχεις μια βάση. Στην αρχή είναι πάρα πολύ ωραίο, αλλά μετά βλέπεις ότι δεν έχεις καθόλου προσωπική ζωή. Όπου και αν είσαι είναι για τώρα, μετά γειά σας. Είναι σα να πατάς pause.

Για την προσωπική του ζωή που επιλέγει να κρατάει κρυφή:

Είναι όπως ο σκηνοθέτης κάνει πρόβες κεκλεισμένων των θυρών. Κάθε άνθρωπος έχει κάτι που πρέπει να είναι κρυφό, κωδικοποιημένο. Για να δημιουργήσω σε σένα το ενδιαφέρον να θέλεις να με μάθεις θα πρέπει να έχω κάποια σκοτεινά σημεία. Αλλιώς δεν θα θέλεις να μάθεις κάτι. Αν δεν έχω να επικοινωνήσω κάτι μαζί σου και τα ξέρεις όλα δεν έχω λόγο να σου πω κάτι.

Για την οικογένεια:

Είχα σκεφτεί κάποτε ότι θα πρέπει να κάνω οικογένεια, θα πρέπει να κάνω παιδιά αλλά νομίζω ότι από τη στιγμή που δεν έρχεται, δεν το βλέπεις να σε ζητάει δεν έχω λόγο να το κυνηγήσω.

Για τη συμμετοχή του σε βρετανική σειρά:

Γυρίζω ένα σίριαλ στην Κέρκυρα που θα παιχτεί στην Αγγλία. Λέγεται «TheDurell’s» και είναι η ιστορία της οικογένειας των συγγραφέων Durell. Θα παιχτεί στο ITV, είναι αγγλική παραγωγή και μεγάλη διαφήμιση για την Κέρκυρα. Θα είμαι και στα έξι επεισόδια του 1ου κύκλου. Κάνω έναν ταξιτζή του ’35 που λέγεται Σπύρος και είναι Αμερικάνος.

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Κάρα Ντελεβίν: Καήκε το σπίτι της στο Λος Άντζελες - Κατέρρευσε η στέγη

Καταστράφηκε ολοσχερώς η έπαυλη των 7 εκατομμυρίων δολαρίων

CELEBS

Βίκυ Λέανδρος: Έπεσε από τη σκηνή - Τα πρώτα λόγια της τραγουδίστριας

Πρώτη είδηση το ατύχημα της διεθνούς Ελληνίδας

Προτεινόμενα

FASHION RADAR

Η Lily Collins γιόρτασε τα 35α γενέθλιά της κι εμείς γιορτάζουμε το στυλ της

Η εξέλιξη του στυλ της Lily Collins μέσα στα χρόνια

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 19 Μαρτίου

Ο δυναμισμός σας θα τραβήξει το ενδιαφέρον των άλλων