Skip to main content

CELEBS

Γιώργος Χρυσοστόμου: «Η πρώτη μου δουλειά ήταν σε κοτέτσι, όπου τάιζα κότες»

Είχε ανάγκη να τον προσέξουν


Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

 

Τον χρόνο πίσω γύρισε ο Γιώργος Χρυσοστόμου, ο οποίος σε συνέντευξή του στο περιοδικό People αποκάλυψε ποια ήταν η πρώτη του δουλειά, ενώ εξομολογήθηκε και τον πραγματικό λόγο για τον οποίο θέλησε να ασχοληθεί με την υποκριτική.

«Ο πιο σημαντικός λόγος που έγινα ηθοποιός ήταν η ανάγκη μου να με προσέξει κάποιος. Ξεκίνησα παίζοντας το ρόλο του στενοχωρημένου μέσα στο οικογενειακό μου περιβάλλον και του απομονωμένου στο σχολείο. Έπειτα έπαιζα το ρόλο του αστείου για να με προσέξουν και έγινε το επάγγελμά μου. Δεν μου έφταιγε κανένας, απλά γεννήθηκα με αυτή την εσωτερική ανάγκη. Μέσα στην κλειστή κοινωνία του σχολείου δεν ήμουν ποτέ καλός μαθητής, ούτε είχα μηχανάκι. Κι αυτό στη Ρόδο όπου γεννήθηκα και μεγάλωσα σήμαινε πως δεν θα μπορούσα ποτέ να βγάλω γκόμενα! Έτσι, αφού δεν τηρούσα τις συγκεκριμένες κοινωνικές προϋποθέσεις, μπήκε μέσα μου ένα εφηβικό πείσμα που μου έλεγε “όταν μεγαλώσω, θα σας δείξω εγώ”. Κάποια στιγμή, στο γυμνάσιο, έλαβα μέρος σε μια θεατρική παράσταση. Ανέβηκα ψυχολογικά, γιατί για λίγο έγινα “Κάποιος” κι αποφάσισα πως θα ασχοληθώ με το θέατρο», εξομολογήθηκε ο ηθοποιός.

Όσο για τις δουλειές που έκανε πριν γίνει γνωστός στο ευρύ κοινό, αλλά και όσες θα μπορούσε να κάνει στο μέλλον, ο ίδιος δήλωσε με ειλικρίνεια:«Πέρασα μια περίοδο που ήμουν άνεργος και έκανα πολλές δουλειές. Η πρώτη μου δουλειά, πιτσιρικά, ήταν στη Ρόδο, σε κοτέτσι, όπου τάιζα κότες. Για αρκετά χρόνια εργαζόμουν ως μπάρμαν και δεν θα μπορούσα να το κάνω ξανά καθώς δεν μου άρεσε καθόλου. Βέβαια, αν έρθουν τα δύσκολα, θα ασχοληθώ με την κηπουρική, τη διακόσμηση και τις κατασκευές μέσα στο σπίτι, γιατί έχω ταλέντο σε αυτά. Πιάνουν πάρα πολύ τα χέρια μου και έχω φτιάξει τα σπίτια των φίλων μου. Μακάρι να μη χρειαστεί να το κάνω επαγγελματικά, καθώς αγαπάω πολύ τη δουλειά μου».

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Δημήτρης Σέρφας: Η ηλικία, η καταγωγή και η αδυναμία στη μητέρα του

Όσα δεν ξέρουμε για τον «Γρηγόρη» από το «Προξενιό της Ιουλίας»

CELEBS

Βασίλης Καρράς: Την Κυριακή θα γίνει το τρίμηνο μνημόσυνό του

Πέρασαν τρεις μήνες από τον θάνατό του σπουδαίου τραγουδιστή

Προτεινόμενα

ASK THE EDITOR

Peach Perfect: Γιατί να υιοθετήσεις τις ροδακινί αποχρώσεις στο μακιγιάζ σου αυτή την άνοιξη

Και τέσσερις επιλογές προϊόντων από τη beauty editor του AllYou που θα απογειώσουν το makeup look σου

ΣΠΙΤΙ

6 απλοί τρόποι για να ομορφύνεις την κουζίνα σου

Δεν χρειάζεται κόπο, αλλά τρόπο!