Skip to main content

CELEBS

Βάσια Τριφύλλη: Εξομολογήθηκε ότι νιώθει απίστευτη μοναξιά

Η άγνωστη έκτρωση που τη... στοιχειώνει


Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

 

Μία εκ βαθέων συνέντευξη παραχώρησε η Βάσια Τριφύλλη στο «Down Town» της Κύπρου. Η γνωστή ηθοποιός άνοιξε την καρδιά της στον Αλέξανδρο Πρίφτη και μίλησε μεταξύ άλλων για την πίστη της στον Θεό, τον κακρίνο που αντιμετώπισε, την «άγνωστη» έκτρωση που είχε κάνει στο παρελθόν, καθώς και το πόσο της λείπει ένα παιδί.

Διαβάστε απόσπασμα των δηλώσεών της:

Πιστεύετε στο θεό;

Ναι. Και πιο πολύ θεωρώ ότι πιστεύει εκείνος σε μένα. Αυτό είναι πιο σημαντικό. Είμαι πολύ άμυαλο πλάσμα και πολύ ριψοκίνδυνο, οπότε ο θεός δεν μου έστειλε μόνο έναν άγγελο, αλλά ολόκληρο τάγμα. Με φυλάει και με προστατεύει. Δεν είμαι πολύ θρήσκα, αλλά σέβομαι όλες τις θρησκείες. Είτε πιστεύεις στον Μωάμεθ, είτε στον Βούδα, όπου θες. Αλλά δεν μου αρέσει η εκκλησία, το ιερατείο, η διοίκηση. Εδώ δεν ξέρουμε αν είμαστε Αριστεροί, Δεξιοί, ευρωπαίοι ή βαλκάνιοι, θέλουμε να μας διοικούν και οι παπάδες; Σαν πολλά μας πέσανε τα αφεντικά.

Γιατί είπατε κάποτε ότι ο καρκίνος που αντιμετωπίσατε ήταν η τιμωρία σας;

Ήταν. Ήταν! Και ήταν γιατί δεν έκανα παιδί. Έκανα μία έκτρωση στη ζωή μου και ήταν σαν να μην έφυγε ποτέ αυτό το παιδί από μέσα μου. Μετά, όταν μπορούσα να κάνω ένα παιδί ξανά, είχα χρήματα, μπορούσα ακόμα και εξωσωματική να κάνω αν ήθελα, αλλά μου έτυχε ο καρκίνος. Ήμουν 40 ετών. Και ήταν σαν να μου είπε: «τώρα δεν μπορείς!». Και δεν έκανα.

Σας στοίχισε που δεν γίνατε μητέρα;

Μου έλειψε ένα παιδί. Ακόμα και σήμερα. Πάντα θα μου λείπει. Όχι για να πάρει τα μάτια και τη μύτη μου, ούτε για να λένε οι άλλοι: «αχ, είναι ίδια η Βασούλα!». Όχι! Πιο πολύ ήθελα ένα παιδί για να έχω την ευλογία να μοιραστώ κάτι με έναν άνθρωπο. Δεν διδάσκεται το να είσαι γονιός. Δεν το σπούδασαν πουθενά - από την πράξη, από την καθημερινότητα γίνεσαι.

Υπάρχουν στιγμές μέσα στην ημέρα που να νιώθετε μοναξιά;

Απίστευτη. Τώρα τελευταία δε, που έχω και δύο χρόνια να κάνω θέατρο, νιώθω πολλή μοναξιά. Και να σου πω κι ένα μυστικό; Δεν ξέρω αν θέλω να ξαναδουλέψω.

Γιατί το λέτε αυτό;

Γιατί νομίζω ότι εντάξει, έκλεισε ο κύκλος. Νομίζω, δεν ξέρω.

Ωστόσο, είστε πολύ δυναμικός άνθρωπος, πολύ ενεργητική, γιατί να τα παρατήσετε;

Έπεσα τον τελευταίο καιρό ψυχολογικά. Επειδή, όμως, είμαι και τρελή, μπορεί να μου φύγει αύριο. Έχω δύο περιπτώσεις για τον χειμώνα και μπορεί να εργαστώ. Αλλά νιώθω ότι στέρεψε η φαντασία μου…

Διαβάστε επίσης

CELEBS

«Έγινε ένα λάθος»: Η Λίτσα Πατέρα απαντά για τη σχέση της με τον ΑΝΤ1

Όσα είπε για τη συνέντευξή της στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου

CELEBS

Μαριάντα Πιερίδη: Ρομαντική απόδραση στο Λονδίνο με τον νέο της σύντροφο

Το ζευγάρι έκανε το πρώτο του ταξίδι στο εξωτερικό μετά από σχέση δύο μηνών

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.