Skip to main content

CELEBS

Αποστόλης Τότσικας: Συγκινήθηκε μιλώντας για τη Ρούλα Ρέβη και τα δίδυμα

Πλέει σε πελάγη ευτυχίας


Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

 

Ο Αποστόλης Τότσικας βρέθηκε καλεσμένος την Πέμπτη στο Πρωινό του ΑΝΤ1 και μεταξύ άλλων μίλησε με συγκίνηση για τον ερχομό των δίδυμων παιδιών του στη ζωή.

«Πρώτη γεννήθηκε η μικρή και μετά το αγόρι, τζέντλεμαν ο γιος μου. Η αρχηγός είναι η μικρή. Τα πήραμε χθες σπίτι. Μείνανε στην θερμοκοιτίδα περίπου έναν μήνα και κάτι, το ξέραμε από την αρχή. Η στιγμή που τα αφήσαμε εκεί ήταν δύσκολη αλλά δεν είχαμε το χρόνο να το σκεφτούμε, έπρεπε να δουλέψουμε να βγάλουμε λεφτά για να τα μεγαλώσουμε. Πηγαίναμε, όμως, καθημερινά, για δύο ώρες, εκεί και τα βλέπαμε. Μετρούσαμε το βάρος τους συνέχεια, κάθε μέρα…», είπε αρχικά ο ηθοποιός.

Κατόπιν, αναφέρθηκε στην πρώτη ημέρα μαζί τους στο σπίτι, περιγράφοντας «Έτρεχα για να συγυρίζω το σπίτι μην υπάρχει κάτι κάτω και σκοντάψουμε με τα παιδιά. Ήρθε η μητέρα και η αδερφή της Ρούλας και μας βοηθήσανε πάρα πολύ. Όταν ηρεμήσαμε καθίσαμε στο κρεβάτι με τα μικρά και τα κοιτούσαμε».

Λίγο αργότερα, δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή του, αναφερόμενος στην σύζυγό του. «Την αγαπάω ακόμα πιο πολύ γιατί είναι η μάνα των παιδιών μου, είναι ακόμα πιο όμορφη για μένα, με συγκινεί η εικόνα της Ρούλας με τα παιδιά πάρα πολυ», δήλωσε με τρυφερότητα.

Διαβάστε επίσης

CELEBS

«Έγινε ένα λάθος»: Η Λίτσα Πατέρα απαντά για τη σχέση της με τον ΑΝΤ1

Όσα είπε για τη συνέντευξή της στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου

CELEBS

Μαριάντα Πιερίδη: Ρομαντική απόδραση στο Λονδίνο με τον νέο της σύντροφο

Το ζευγάρι έκανε το πρώτο του ταξίδι στο εξωτερικό μετά από σχέση δύο μηνών

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.