Skip to main content

CELEBS

Oρίστε; Ένα νέο ντοκιμαντέρ υποστηρίζει πως ο θάνατος του Kurt Cobain δεν ήταν αυτοκτονία αλλά δολοφονία

Και χρησιμοποιεί το σημείωμα που βρέθηκε δίπλα του για να το αποδείξει...



 

Ο Εlvis ζει, ο Jim Mοrisson δεν πέθανε ποτέ μέσα σε εκείνη τη μπανιέρα στο Παρίσι, ο Kurt Cobain δεν αυτοκτόνησε αλλά δολοφονήθηκε. Δεν είναι η πρώτη φορά που ακούμε αντίστοιχες θεωρίες σχετικά με τον θάνατο μερικών από τους πιο αναγνωρίσιμους ανθρώπους που πέρασαν ποτέ από τη μουσική βιομηχανία. Μόνο που αυτή τη φορά υπάρχει ακόμη και αστυνομική θεωρία που στηρίζει την μία τουλάχιστον από τις παραπάνω περιπτώσεις. 

Απ' όσα βλέπουμε λοιπόν στο νέο ντοκιμαντέρ Soaked In Bleach, το οποίο βασίζεται στον πρώην αρχηγό της αστυνομίας του Σιάτλ Norm Stamber, ο Kurt Cobain δεν αυτοκτόνησε αλλά δολοφονήθηκε. Ο Stamber ήταν επικεφαλής του αστυνομικού τμήματος του Σιάτλ από το 1994 έως το 2000 και υποστηρίζει ότι η έρευνα για το θάνατο του Cobain πρέπει να ανοίξει ξανά.

Το ντοκιμαντέρ, παρουσιάζει την εκδοχή του Tom Grant, ενός ιδιωτικού ερευνητή ο οποίος είχε προσληφθεί από την Courtney Love προκειμένου να βρει τον Cobain, λίγο πριν εντοπιστεί νεκρός.

Ο Grant, με την βοήθεια ιατροδικαστή, παρουσίασε τα ευρήματα της από μια λεπτομερή ματιά στο σημείωμα αυτοκτονίας που η Courtney είχε κρατήσει σε θυρίδα ασφαλείας μετά το θάνατο του συζύγου της.

O Grant εξηγεί ότι η έρευνα ανακάλυψε ένα φύλλο «πρακτικής γραφής», το οποίο βρέθηκε στην τσάντα της Courtney το οποίο περιείχε διάφορα γράμματα της αλφαβήτου συγκρίνοντάς τα με το σημείωμα αυτοκτονίας.

Το «φύλλο πρακτικής» περιέχει συνδυασμούς γραμμάτων τα οποία βρίσκονται στο κάτω μέρος του σημειώματος αυτοκτονίας.

«Είναι πιθανόν κάποιος να έχει μιμηθεί πράγματι τη γραφή του, ειδικά σε αυτές τις τελευταίες γραμμές», υποστηρίζει.

Τέλος ο Grant υποστήριξε ότι το σημείωμα ανακοινώνει ότι ο Cobain εγκαταλείπει την σύζυγό του και αποσύρεται από τη μουσική, αλλά δεν αποχαιρετά τη ζωή. Πρόσθεσε επίσης ότι οι τελικές γραμμές στο κάτω μέρος του σημειώματος, που συνεπάγονται αυτοκτονία, προστέθηκαν εκ των υστέρων από άγνωστο άτομο.

Από την πλευρά του ο Stamber ανέφερε ότι θα ήθελε η αστυνομία να ρίξει άλλη μια ματιά σε όλα τα δεδομένα πριν καταλήξει στα τελικά συμπεράσματα.

 

Προτεινόμενα