Skip to main content

CELEBS

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Στον υπέρηχο ντύνομαι σαν να πηγαίνω ραντεβού»

Απολαμβάνει τις στιγμές


Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

 

Τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής της βιώνει η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, η οποία είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί.

Η ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή JoinUs και είπε χαρακτηριστικά πως σε κάθε υπέρηχο ντύνεται σαν την κυρία Κοκκοβίκου: «Λες και θα πάω και θα με δει το παιδί. Αψυχολόγητα πράγματα. Ντύνομαι σα να πηγαίνω πρώτο ραντεβού. Λίγο σέξι, τακούνι. Δεν ξέρω. Θέλω το παιδί να με βλέπει όπως είμαι πραγματικά. Λίγο πεταχτούλα. Ίσως νιώθω ότι θέλω να με βλέπει με τα μάτια του άντρα μου. Είμαι «άρρωστη» με τον άντρα μου. Ξέρω ότι δεν θα τον βαρεθώ ποτέ και είμαι σίγουρη γι’ αυτό».

Μάλιστα, η ηθοποιός εξομολογήθηκε πως σε αυτή τη φάση της ζωής της θέλει να τα βλέπει όλα ροζ. «Είμαι πολύ χαρούμενη, δεν νομίζω ότι υπάρχει μεγαλύτερη ευτυχία. Νιώθω ότι μόνο αυτό μου έχει μείνει από τα πράγματα που ήθελα να κάνω στη ζωή μου. Η ολοκλήρωση έρχεται μόνο όταν είσαι έτοιμος να δημιουργήσεις έναν άνθρωπο μαζί με κάποιον άλλο. Θέλω το παιδί μου να πάρει το ταλέντο του άντρα μου και τον τσαμπουκά να το εφαρμόζει. Πέρα από αυτό θέλω να πάρει τα μάτια του, το στόμα του, τα μαλλιά του. Από μένα θέλω να πάρει το θετικό μου κομμάτι. Την ανάγκη να τα βλέπω όλα ροζ» επισήμανε.

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Συγκινεί ο Τζον Τραβόλτα: «Δεν περνάει μέρα που να μην είσαι μαζί μου»

Η ανάρτηση για τον αδικοχαμένο γιο του που θα είχε γενέθλια

CELEBS

Αλέξης Γεωργούλης: «Διαλύθηκα όταν το έμαθα, ήταν κεραυνός εν αιθρία»

Η εξομολόγηση για την καταγγελία εις βάρος του από στέλεχος του ΠΑΣΟΚ

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός