Skip to main content

CELEBS

Αdele, εσύ;

H τραγουδίστρια μας δίνει μία πρώτη γεύση από το νέο της άλμπουμ σε διαφημιστικό σποτ που προβλήθηκε κατά την διάρκεια του βρετανικού X Factor



H Αdele βγάζει δίσκο και ξέρει πώς να τον προμοτάτει από νωρίς. Οπότε μία μικρή έκπληξη περίμενε τους τηλεθεατές του βρετανικού X Factor την Κυριακή το βράδυ όταν ξαφνικά, κατά την διάρκεια των διαφημίσεων, ένα λιγάκι διαφορετικό teaser βιντεάκι εμφανίστηκε στις οθόνες τους. 

Η οθόνη έγινε ασπρόμαυρη και οι στίχοι ενός τραγουδιού χωρίς τίτλο εμφανίστηκαν μπροστά τους. Οι στίχοι έλεγαν «Γεια σας, εγώ είμαι. Αναρωτιέμαι αν μετά απ' όλα αυτά τα χρόνια θέλετε να ξανασυναντηθούμε για να ξεπεράσουμε τα πάντα. Λένε πως ο χρόνος τα γιατρεύει όλα αλλά για μένα δεν έχει γιατρέψει πολλά».

Ο νέος δίσκος της Adele φημολογείται πως θα περιέχει ένα κομμάτι γραμμένο από τον Tobias Jesso Jr, αλλά και μία συμμετοχή από τους Ryan Tedder και Danger Mouse ενώ η τραγουδίστρια απ' ότι φαίνεται δεν σκοπεύει να χρησιμοποιήσει το υλικό πάνω στο οποίο δούλεψε με τον Damon Albarn. 

Aυτό θα είναι το τρίτο άλμπουμ της Adele μετά το "21" το οποίο έκατσε στην κορυφή των βρετανικών charts για 23 ολόκληρες εβδομάδες και αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά θα έχει τον αναμενόμενο τίτλο... "25".

{videobox}82YoUFnio7c{/videobox}

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Νικόλαος - Τατιάνα: Έχουν χωρίσει εδώ και καιρό - Σε νέες σχέσεις και οι δύο

Ο γάμος του Νικόλαου και της Τατιάνας Μπλάτνικ διήρκησε 14 χρόνια

CELEBS

Σκοτ Ντίσικ: Κραυγή βοήθειας μετά τη δραματική απώλεια κιλών με Ozempic

Το σκεύασμα που κάνει θραύση μεταξύ των celebrities

CELEBS

Πέθανε διάσημη TikToker – Ήταν μόλις 29 ετών

Ήταν πρωταγωνίστρια στη σειρά Club Rat

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 24 Απριλίου

Η υπομονή και η επιμονή θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε αρκετά εμπόδια

ΜΟΥΣΙΚΗ

Ziria Festival in Athens: 15 χρόνια μετά, το Ziria Festival συναντά τους φίλους του στην πρωτεύουσα

Μια φεστιβαλική εμπειρία 6 ωρών, με ένα εκρηκτικό after party

FASHION TRENDS

7 καμπαρντίνες για να επενδύσεις στο πιο versatile πανωφόρι

Διαφορετικά πατρόν και χρώματα, για ένα από τα πλέον κλασικά items της γυναικείας γκαρνταρόμπας που δεν μας απογοητεύει ποτέ