Skip to main content

CELEBS

Ελένη Βαϊτσου: «Αντιμετώπισα συμπεριφορές πολύ άσχημες»

Πιέστηκε πολύ ψυχολογικά


Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

Για την απόφασή της να αφησει την Ελλάδα και να πάει στην Κύπρο προκειμένου να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα που δεν ήταν άλλο από την υποκριτική μίλησε η Ελένη Βαϊτσου αποκαλύπτοντας ότι το ξεκίνημά της στο νησί της Αφροδίτης ήταν αρκετά δύσκολο.

«Την πρώτη χρονιά ήταν πάρα πολύ δύσκολο. Άφησα τα πάντα. Δεν είχα πάει ποτέ στην Κύπρο. Δεν είχα καν μπει σε αεροπλάνο μέχρι τότε. Μετά βέβαια ταξίδεψα πολύ. Ξεπέρασα και αυτήν τη φοβία μου. Ήταν βαρύς και ο φόρτος δουλειάς. Πιέστηκα ψυχολογικά. Ήρθα αντιμέτωπη με ένα χώρο που δεν ήξερα. Με κούρασε ότι δεν ερχόμουν συχνά στην Ελλάδα. Δεν έβλεπα τους δικούς μου, τους φίλους μου. Έκοψα όλες μου τις συνήθειες και τα χόμπι μου. Δεν είχα χρόνο να πάω ούτε για καφέ. Ήμουν σε έναν τόπο όπου δεν είχα φίλους και πιέστηκα ψυχολογικά από τον τρόπο που μου φέρθηκαν κάποιοι άνθρωποι. Η αρχή ήταν εξαιρετικά δύσκολη. Αντιμετώπισα συμπεριφορές πολύ άσχημες» ανέφερε αρχικά στο ΕΓΩ και συνέχισε:

«Βίωσα επιθετικότητα από συγκεκριμένη μερίδα ανθρώπων. Ένιωσα πολύ μεγάλη μοναξιάέστω και αν δούλευα επί δεκαπέντε ώρες την ημέρα με ανθρώπους. Δεν τους ήξερα και ήταν δύσκολο να τους εμπιστευτώ και να τους μιλήσω. Ανακάλυψα τα όρια μου, τις ψυχικές και σωματικές αντοχές μου. Έμαθα να είμαι περισσότερο υπομονετική με ανθρώπους και καταστάσεις, πήρα μια ιδέα για το πώς είναι ο χώρος, περισσότερο στην Κύπρο. Έμαθα να ανέχομαι περισσότερα πράγματα, αλλά ταυτόχρονα να μην επιτρέπω κάποια άλλα να με επηρεάζουν και να με ρίχνουν ψυχολογικά. Για παράδειγμα, δεν ανέχομαι την κοροϊδία. Αν τώρα ο άλλος θεωρεί ότι κατάφερε να με κοροϊδέψει, εγώ πλέον θα του φερθώ σαν να μη συμβαίνει τίποτα. Δεν θα το αφήσω να με αγγίξει».

Διαβάστε επίσης

CELEBS

«Έγινε ένα λάθος»: Η Λίτσα Πατέρα απαντά για τη σχέση της με τον ΑΝΤ1

Όσα είπε για τη συνέντευξή της στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου

CELEBS

Μαριάντα Πιερίδη: Ρομαντική απόδραση στο Λονδίνο με τον νέο της σύντροφο

Το ζευγάρι έκανε το πρώτο του ταξίδι στο εξωτερικό μετά από σχέση δύο μηνών

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.