Skip to main content

CELEBS

Η επιστροφή του Harry Potter!

Παιδιά ψυχραιμία, η ιστορία συνεχίζεται...



 

Φανατικοί του Harry Potter, τα όνειρά μας έγιναν πραγματικότητα. Μία όγδοη ιστορία του Harry Potter θα κυκλοφορήσει και αυτό είναι επίσημο. Με τίτλο «Ο Harry Potter και το Καταραμένο Παιδί», η νέα συνέχεια της σειράς λαμβάνει χώρα 19 χρόνια μετά τη νίκη του Harry ενάντια στο Voldermort. Ωστόσο, σε αντίθεση με τα προηγούμενα βιβλία της σειράς που έγιναν ταινίες, αυτό θα παρουσιαστεί μόνο ως ένα θεατρικό έργο που θα παιχτεί σε δύο μέρη στο West End του Λονδίνου.

Εχθές η συγγραφέας του Harry Potter J.Κ. Rowling κυκλοφόρησε την επίσημη σύνοψη της ιστορίας:

«Ήταν πάντα δύσκολο για εκείνον να είναι ο Χάρι Πότερ και δεν είναι πολύ πιο εύκολο τώρα που είναι καταπονημένος υπάλληλος του Υπουργείου Μαγείας, σύζυγος και πατέρας τριών παιδιών σε σχολική ηλικία.

Ενώ ο Harry καταπιάνεται με ένα παρελθόν που αρνείται να μείνει εκεί που ανήκει, ο νεότερος γιος του Albus δυσανασχετεί με το βάρος μιας οικογενειακής κληρονομιάς που ποτέ δεν ήθελε. Όπως το παρελθόν και το παρόν ενώνονται με τον πλέον δυσοίωνo τρόπο, πατέρας και γιος πρέπει να μάθουν μια δυσάρεστη αλήθεια: Μερικές φορές, το σκοτάδι έρχεται από τα πιο απροσδόκητα μέρη “.

Η τελευταία φορά που είδαμε τον Harry στους Κλήρους του Θανάτου, το τελευταίο βιβλίο της σειράς, έστελνε τα μεγαλύτερα παιδιά του, τον James Sirius και τον Albus Severus, στην πλατφόρμα Εννέα και Τρία Τέταρτα. Και τώρα η νέα ιστορία, που γράφτηκε από τον Jack Thorne και τον John Tiffany, σε συνεργασία με την J.K. Rowling, θα διερευνήσει τη ζωή του Harry μετά από εκείνη τη στιγμή για πρώτη φορά.

«Είναι πολύ συναρπαστικό να εξερευνήσουν τον κόσμο του Harry με ένα εντελώς νέο τρόπο μέσω της μορφής του θεάτρου» λέει η Rowling στην ιστοσελίδα της. «Η συνεργασία σε αυτήν την ιστορία είναι συναρπαστική για όλους μας και δεν μπορούμε να περιμένουμε να παρουσιάστει η όγδοη ιστορία στο Palace Theatre το επόμενο καλοκαίρι».

Διαβάστε επίσης

CELEBS

«Έγινε ένα λάθος»: Η Λίτσα Πατέρα απαντά για τη σχέση της με τον ΑΝΤ1

Όσα είπε για τη συνέντευξή της στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου

CELEBS

Μαριάντα Πιερίδη: Ρομαντική απόδραση στο Λονδίνο με τον νέο της σύντροφο

Το ζευγάρι έκανε το πρώτο του ταξίδι στο εξωτερικό μετά από σχέση δύο μηνών

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.