Skip to main content

CELEBS

Kim Kardashian: Τι την ανησυχεί περισσότερο σε σχέση με το μωράκι που περιμένει;

Δεν είναι παράλογο...



 

Κάθε μανούλα λίγο πριν φέρει στον κόσμο το παιδί που περιμένει έχει τις δικές της - άλλες λογικές κι άλλες παράλογες - ανησυχίες. Τι κι αν η Kim Kardashian ετοιμάζεται να γίνει μαμά για δεύτερη φορά κι αυτό σημαίνει ότι μία εμπειρία όσο να πεις την έχει ήδη; 

Η διάσημη τηλεπερσόνα έχει άγχη κι αυτά έχουν άμεση σχέση με την μεγαλύτερη της κόρη, την χαριτωμένη North West.  Για την ακρίβεια, η 35χρονη σταρ δήλωσε πως νιώθει μεγάλη ανησυχία για τη στιγμή που θα πρέπει να συστήσει στη μικρούλα το νέο μέλος της οικογένειας. «Είμαι ανήσυχη για την αντίδραση της North» ανέφερε η Kim και μάλιστα, πρόσθεσε: «Δεν της αρέσει καθόλου όταν με βλέπει να κρατάω άλλα μωρά».

Πάντως, παρά την αδυναμία που έχει η μικρή Nori στους γονείς της, που την κάνει κάπως κτητική μαζί τους –όπως κάνουν άλλωστε πολλά παιδιά- η Kim είναι αισιόδοξη πως θα αποτελέσει υπόδειγμα αδερφής και θα δείξει όλη της τη αγάπη στο νεογέννητο μωράκι.

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

«Έγινε ένα λάθος»: Η Λίτσα Πατέρα απαντά για τη σχέση της με τον ΑΝΤ1

Όσα είπε για τη συνέντευξή της στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου

CELEBS

Μαριάντα Πιερίδη: Ρομαντική απόδραση στο Λονδίνο με τον νέο της σύντροφο

Το ζευγάρι έκανε το πρώτο του ταξίδι στο εξωτερικό μετά από σχέση δύο μηνών

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.