Skip to main content

CELEBS

Αντώνης Σρόιτερ: «Κανείς δεν θα µου πει ότι υπήρξαµε κατευθυνόµενοι ή διαπλεκόµενοι»

Τόνισε ότι ο κάθε δημοσιογράφος πρέπει να αξιολογείται ξεχωριστά


Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

 

To γεγονός ότι κόσμος δεν θεωρεί ότι υπήρξε διαπλεκόμενος είναι το μεγαλύτερο παράσημο του Αντώνης Σρόιτερ στην 22χρονη δημοσιογραφική του καριέρα, όπως παραδέχτηκε ο ίδιος σε συνέντευξή του στη Real.

Aναλυτικά όσα δήλωσε:

Τα ΜΜΕ πέρασαν µια πολύ σκληρή περίοδο. Σε προσωπικό επίπεδο, πώς τη βιώσατε;

«Είµαι 22 χρόνια σε αυτή τη δουλειά πλέον. Νοµίζω ότι αυτή η χρονιά ήταν η πιο έντονη και η πιο δύσκολη που έχω περάσει. Είχε τρεις εκλογικές αναµετρήσεις. Είχε δραµατικά γεγονότα για τη χώρα, που βρέθηκε πολλές φορές στο χείλος της καταστροφής. Είχε τεράστιο όγκο δουλειάς. Είµαι σε κατάσταση που, ενώ βρισκόµαστε στην αρχή της σεζόν, εγώ χρειάζοµαι διακοπές...»

Πάντως, οι δηµοσιογράφοι έχουν µπει στο µικροσκόπιο. Νιώθετε «βαρύ» το βλέµµα των τηλεθεατών;

«∆εν βάζω όλους τους δηµοσιογράφους σε ένα καλάθι. Ο καθένας πρέπει να αξιολογείται ξεχωριστά. Αυτό που µπορώ να πω -και σ’ το λέω χωρίς να κρύβω καµία έπαρση- είναι πως σε ό,τι έχει να κάνει µε τον Alpha και την παρουσία µου, τα σχόλια είναι θετικά. Βεβαίως και έχω κάνει λάθη, κανείς δεν είναι τέλειος, αλλά νοµίζω ότι το τελικό ισοζύγιο είναι καλό. Γι’ αυτόν τον λόγο είµαι περήφανος. Μιλώντας µε τον κόσµο στον δρόµο, κανείς δεν θα µου πει ότι υπήρξαµε κατευθυνόµενοι ή διαπλεκόµενοι ή ότι ανήκω σε ένα σύστηµα. Αν υπάρχει ένα παράσηµο να κρατήσω, είναι αυτό».

Πόσο δύσκολο είναι για έναν δηµοσιογράφο να µείνει εκτός της διαπλοκής;

«Είναι εξαιρετικά εύκολο, διότι πάρα πολύ απλά η διαπλοκή είναι ένα πράγµα που στις ηµέρες µας έχει ξεπεραστεί από τα ίδια τα γεγονότα. Οι επιχειρηµατίες που υπήρχαν κάποτε και έλεγχαν τις επιχειρήσεις, τα γεγονότα και τα ΜΜΕ είτε έχουν αποσυρθεί, είτε έχουν αποδυναµωθεί, είτε έχουν βγει στη σύνταξη. Είναι κάτι που ήταν µακριά από εµένα όταν δεν ήµουν στην τηλεόραση και παραµένει µακριά από εµένα τώρα που είµαι».

Διαβάστε επίσης

CELEBS

«Έγινε ένα λάθος»: Η Λίτσα Πατέρα απαντά για τη σχέση της με τον ΑΝΤ1

Όσα είπε για τη συνέντευξή της στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου

CELEBS

Μαριάντα Πιερίδη: Ρομαντική απόδραση στο Λονδίνο με τον νέο της σύντροφο

Το ζευγάρι έκανε το πρώτο του ταξίδι στο εξωτερικό μετά από σχέση δύο μηνών

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.