Skip to main content

CELEBS

Αθηνά Οικονομάκου: «Ο Φίλιππος κάνει κουμάντο στη σχέση μας»

Δεν θέλει βέβαια ο άλλος να είναι σατράπης



 Παραδοσιακή γυναίκα δήλωσε σε συνέντευξή της η Αθηνά Οικονομάκου, επισημαίνοντας μεταξύ άλλων ότι ο σύντροφός της κάνει κουμάντο στη σχέση τους.

Σε ερώτηση για το αν ο επιχειρηματίας έχει συνηθίσει τους φωτογράφους τόνισε στο You: «Προφανώς τον ενοχλεί, αλλά το έχει αποδεχτεί όλο αυτό από τη στιγμή που κάνω αυτήν τη δουλειά. Αλλιώς δεν θα έπρεπε να είναι μαζί μου. Στη σχέση μας κουμάντο κάνει ο Φίλιππος. Είμαι παραδοσιακή».

Εν συνεχεία η γνωστή ηθοποιός τόνισε: «Θα πω την γνώμη μου, θα βάλω τα όριά μου, αλλά ο άντρας είναι ο κυρίαρχος σε μια σχέση. Δεν θέλω κανέναν «σατράπη» στη ζωή μου αλλά ούτε και έναν που θα τον κάνω ό,τι θέλω, τον κάποιον. Αλλά όταν δένομαι είμαι εκεί γι’ αυτόν και ποτέ δεν έχω νιώσει ότι προδίδομαι από φίλους. Ξέρω καλά τι θέλω από τη ζωή μου. Ακόμα κι όταν έχω απομακρυνθεί από κάποιους είναι κατ’ επιλογήν και δεν νιώθω ότι έχω πληγωθεί. Δεν έχει συμβεί, δηλαδή, κάτι που να με έχει στενοχωρήσει και να έχω τσακωθεί. Απλώς αλλάζουν οι ζωές των ανθρώπων και παύεις πια να έχεις τόσα κοινά στοιχεία».

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

FASHION TRENDS

6 high waist jeans για να βρεις αυτό που σου ταιριάζει για τις καθημερινές σου εμφανίσεις

Το ψηλόμεσο jean είναι απαραίτητο κομμάτι μιας έξυπνης γκαρνταρόμπας και φοριέται σε απεριόριστες περιστάσεις και συνδυασμούς