Skip to main content

CELEBS

Τι συμβαίνει στη Selena;

Η απώλεια ενός πολύ αγαπημένο πρόσωπο έχει κλονίσει την ψυχική υγεία της διάσημης τραγουδίστριας...



 

Εδώ και λίγο καιρό τα πράγματα δεν πηγαίνουν και τόσο καλά στη ζωή της Selena Gomez. Από τον οριστικό χωρισμό της με τον Justin Bieber και μετά η γνωστή ηθοποιός και τραγουδίστρια δεν περνάει και την καλύτερη της φάση με τα δημοσιεύματα να κάνουν συχνά λόγο για κατάθλιψη και παραπανίσια κιλά. Ορισμένα, μάλιστα, το πήγαν και ένα βήμα παραπέρα ειρωνευόμενα την Selena για τις εμφανίσεις της στην παραλία το καλοκαίρι που μας πέρασε.

Και τώρα φαίνεται πως η ατυχία συνεχίζεται για την πρώην πρωταγωνίστρια της Disney αφού πριν από λίγες ημέρες έφυγε από τη ζωή ένας πολύ καλός της φίλος.

Ο λόγος για τον make up artist Jake Bailey, ο οποίος την έχει ρίξει ψυχολογικά σε τέτοιο σημείο που θέλει καν να βγει από το σπίτι της. Κάτι που εμείς προσωπικά βρίσκουμε πολύ λογικό από το σημείο που η Selena και ο Bailey δεν ήταν μόνο πολύ στενοί συνεργάτες αλλά και κολλητοί φίλοι εδώ και χρόνια.

 

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

FASHION TRENDS

6 high waist jeans για να βρεις αυτό που σου ταιριάζει για τις καθημερινές σου εμφανίσεις

Το ψηλόμεσο jean είναι απαραίτητο κομμάτι μιας έξυπνης γκαρνταρόμπας και φοριέται σε απεριόριστες περιστάσεις και συνδυασμούς