Skip to main content

CELEBS

Ελεονώρα Μελέτη: Μίλησε για πρώτη φορά για το εξώδικο που έστειλε στο Epsilon

Δεν έχει μάθει να... κρεμάει τους συναδέλφους της



 H Ελεονώρα Μελέτη σε συνέντευξή της στο περιοδικό ΟΚ εξομολογήθηκε τον λόγο που έστειλε εξώδικο στον τηλεοπτικό σταθμό Epsilon.

Το τελευταίο διάστηµα γράφεται ότι οι σχέσεις σου µε το κανάλι πέρασαν κρίση. Μάλιστα, λίγο πριν ξεκινήσει το δελτίο, έστειλες ένα εξώδικο στον σταθµό ότι υπάρχει πρόβληµα µε τον σταθµό.

Το εξώδικο το έκανα για να καλύψω επαγγελµατικά τη θέση µου. Όταν λίγες ώρες πριν από την πρεµιέρα διαπίστωσα ότι το σκηνικό του δελτίου δεν ήταν έτοιµο, όφειλα να ενηµερώσω τους υπεύθυνους του σταθµού, επίσηµα, πως υπάρχει πρόβληµα το οποίο µπορεί να εκθέσει τον σταθµό και την εικόνα του, όπως και τη δική µου εικόνα, και πως για το πρόβληµα αυτό δεν ευθύνοµαι εγώ. Παράλληλα, τους εξηγούσα ότι εγώ βρισκόµουν στη θέση µου και σε ετοιµότητα να βγω να πω το δελτίο υπό όποια συνθήκη µού ζητηθεί, αλλά υπογράµµιζα έντονα τον κίνδυνο να εκτεθούµε όλοι και τη δυσαρέσκειά µου για το πρόβληµα που υπήρχε.

Άρα, οι σχέσεις µε τον σταθµό δεν έχουν διαταραχτεί;

Δεν είµαι άνθρωπος που «κρεµάει» τους συναδέλφους του ή που δεν τιµάει το συµβόλαιό του. Ίσα ίσα που οι άνθρωποι που έχουν συνεργαστεί µαζί µου λένε για εµένα ότι είµαι πολύ ευέλικτη, πολύ υποχωρητική, χωρίς αυτό να σηµαίνει ότι είµαι κορόιδο! Δεν έχω το όνοµα της σκύλας, ούτε είµαι από τις παρουσιάστριες που για να βγάλουν πέντε φράγκα παραπάνω θα καταστρέψουν σχέσεις, θα διώξουν κόσµο, θα αφήσουν οικογένειες να πεινάσουν ή που θα κοιτάξουν το τοµάρι τους. Δεν κάνω ντιβιλίκια ούτε σταριλίκια, χωρίς αυτό να σηµαίνει πως δεν προστατεύω τον επαγγελµατισµό µου και δεν τον υπερασπίζοµαι όταν κρίνω ότι πρέπει.

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Θέμις Μπαζάκα: Η ηλικία της, ο νεότερος σύντροφος κι ο θάνατος του αδελφού της

Μάθετε τα πάντα για την πιο ταλαντούχα ηθοποιό της γενιάς της

CELEBS

Μαρίνα Βερνίκου: Οι λαμπερές παρουσίες στη φιλανθρωπική της δημοπρασία!

Τα εγκαίνια της 6ης φιλανθρωπικής δημοπρασίας έργων τέχνης της Creaid

Προτεινόμενα

CELEBS

Θέμις Μπαζάκα: Η ηλικία της, ο νεότερος σύντροφος κι ο θάνατος του αδελφού της

Μάθετε τα πάντα για την πιο ταλαντούχα ηθοποιό της γενιάς της

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Η ζωή είναι σαν να κάνεις ποδήλατο. Για να διατηρήσεις την ισορροπία, πρέπει να συνεχίσεις να κινείσαι» Άλμπερτ Άινσταϊν

Μαθήματα σοφίας και ζωής από τον Άλμπερτ Άινσταϊν που πέθανε στις 18 Απριλίου του 1955

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 18 Απριλίου

Τα εμπόδια που βρίσκονταν στον δρόμο σας θα αρχίσουν να απομακρύνονται