Skip to main content

CELEBS

Γιατί απαγορεύονται οι πτήσεις πάνω από την οικογενειακή κατοικία του πρίγκιπα William και της Kate Μιddleton;

Είμαστε στον αέρα # not



 

Σε λίγο θα απαγορεύσουν στους Βρετανούς πολίτες να αναπνέουν τον ίδιο... αέρα με αυτούς. Ο λόγος για το πριγκιπικό ζεύγος της Βρετανίας, Ουίλιαμ - Κέιτ Μίντλετον, οι οποίοι πλέον μπορούν να κοιτάζουν άφοβα προς τον ουρανό, πάνω από την οικία τους...

Mια ζώνη απαγόρευσης πτήσεων τέθηκε σε ισχύ από σήμερα στον εναέριο χώρο πάνω από το Άμνερ Χολ, την οικογενειακή κατοικία του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της συζύγου του Κέιτ στο Νόρφολκ, για λόγους ασφαλείας αλλά και ενάντια στα αδιάκριτα βλέμματα των παπαράτσι.

Το πριγκιπικό ζεύγος κατάφερε στα τέλη Σεπτεμβρίου να πάρει το πράσινο φως από το υπουργείο Μεταφορών της Βρετανίας προκειμένου να οριστεί μια «ζώνη απαγόρευσης πτήσεων» σε μια ακτίνα 2,4 χιλιομέτρων στον εναέριο χώρο άνωθεν της ιδιοκτησίας τους, που βρίσκεται στην ανατολική Αγγλία.

Επομένως, όπως ορίζεται, κανένα ιπτάμενο αντικείμενο, αεροπλάνο, μη επανδρωμένο τηλεχειριζόμενο αεροσκάφος ή ο,τιδήποτε άλλο δεν επιτρέπεται να πετάει στην ζώνη αυτή σε ύψος μικρότερο των 2.000 ποδών (609 μέτρα).

Αν και οι λόγοι ασφαλείας προβάλλονται ως το βασικό επιχείρημα για τη λήψη της συγκεκριμένης απόφασης, ο βρετανικός Τύπος αναφέρεται κυρίως στο φόβο του πριγκιπικού ζεύγους για τους παπαράτσι, που ενδέχεται να χρησιμοποιήσουν ακόμα και μη επανδρωμένα τηλεχειριζόμενα αεροσκάφη για να προσεγγίσουν την οικογένεια και να τραβήξουν στιγμιότυπά τους ενόψει των Χριστουγέννων. 

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.