Skip to main content

CELEBS

Jennifer Garner: Μωρό μου σόρρυ...

Κι όμως! Ίσως, ο Ben Affleck να αποτελεί για εκείνη παρελθόν. 



 

Δεν πέρασε και λίγα μέσα στον  γάμο της η Jennifer Garner το τελευταίο διάστημα. Πρώτα η ανακάλυψη ότι ο σύζυγος της, ο εξίσου διάσημος Ben Affleck, δεν της είναι και τόσο πιστός. Δεύτερον, η συνειδητοποίηση ότι το τρίτο πρόσωπο ζει και εργάζεται μέσα στο ίδιο της το σπίτι και δεν είναι άλλο από τη νταντά των παιδιών της. Τρίτον το κυνηγητό των παπαράτσι, τα δημοσιεύματα για το διαζύγιο, η μετακόμιση, οι προσπάθειες επανασύνδεσης που θεωρούσαμε ότι έχουν αποτέλεσμα αλλά απ' ότι, τώρα φαίνεται δεν έχουν και τόσο. 

Η πασίγνωστη ηθοποιός πάντως δείχνει να έχει βρει τον τρόπο να ξεπεράσει δύσκολα τις πρόσφατες δυσκολίες κι αυτό πιθανόν να οφείλεται στην παρουσία ενός νέου άνδρα στη ζωή της. 

Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε η Jennifer πήρε τα παιδιά της και βγήκε βόλτα μόνο που δεν ήταν μόνη μαζί τους. Κάποιος άνδρας, αγνώστων λοιπών στοιχείων, ήταν στη παρέα τους κάνοντας τις φήμες για νέο σύντροφο να πάρουν αμέσως φωτιά. 

Επίσης πάντως εγκρίνουμε, γιατί μετά από αυτό που συνέβη με τον Ben, ίσως και να μην του αξίζει και τόσο μία δεύτερη ευκαιρία. 

jennifer-garner-new-boyfriend-after-divorce-6_b984b.jpg

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.