Skip to main content

CELEBS

Τοm Cruise: Ένα νέο βιβλίο φέρνει στο φως σοκαριστικές λεπτομέρειες για τη ζωή του!

«Είχαν αφήσει με τις ώρες τη Suri μόνη στο πάτωμα να κλαίει»...



Το γεγονός ότι ο Tom Cruise δεν έχει υπάρξει και ο πιο στοργικός πατέρας στον κόσμο το γνωρίζουμε. Τόσο με τα δύο υιοθετημένα παιδιά του από τον γάμο του με τη Nicole Kidman όσο και με τη Suri, την κόρη που έχει αποκτήσει από την Katie Holmes, ο Tom έχει υπάρξει κάτι περισσότερα από αδιάφορος. 

Τώρα όμως ένα νέο βιβλίο της πρώην  Σαϊεντολόγου Leah Remini έρχεται να φέρει στο φως λεπτομέρειες τόσο για τον ίδιο όσο και για τις δύο πρώην συζύγους του που δεν μπορούσαμε με τίποτα να τις φανταστούμε. 

Η Remini αναφέρεται σε ένα περιστατικό που υποτίθεται πως έλαβε χώρα πριν αρκετά χρόνια, λίγο πριν τον γάμο του διάσημου ηθοποιού με την Katie Holmes. Η ίδια γράφει ότι, στο δείπνο πριν τον γάμο, το ζευγάρι είχε αφήσει την λίγων μηνών τότε κόρη του στο πάτωμα του μπάνιου να κλαίει γοερά, με αποτέλεσμα όλοι οι καλεσμένοι να ακούν το κλάμα του μωρού να ηχεί στην αίθουσα. Μάλιστα, όταν η ίδια πήγε στο μπάνιο για να δει τι συμβαίνει, βρήκε, όπως υποστηρίζει, την αδερφή του Tom Cruise και μια βοηθό να κοιτάζουν το μωρό χωρίς να κάνουν τίποτα. «Την κοιτούσαν λες και είχαν μπροστά τους τη μετενσάρκωση του ιδρυτή της Σαϊεντολογίας, Ron Hubbard» γράφει χαρακτηριστικά.

.Παράλληλα, η Remini αναφέρεται σε ένα διάλογο που υποστηρίζει πως είχε με τα δύο υιοθετημένα παιδιά του Tom Cruise και της Nicole Kidman μετά τον γάμο, εξηγώντας πως η 14χρονη τότε Bella και ο 12χρονος Connor της είπαν πως συναντούν τη θετή μητέρα τους «μόνο όταν δεν γίνεται αλλιώς»... 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Εριέττα Κούρκουλου: «Το μωρό μας, ήταν κοριτσάκι, είχε το σύνδρομο Turner»

Η συγκλονιστική εξομολόγηση για το μωρό που έχασε

CELEBS

Νίκος Βέρτης: Εξιτήριο μετά την περιπέτεια υγείας του

Το Σαββατοκύριακο θα επιστρέψει κανονικά στο νυχτερινό κέντρο

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 19 Απριλίου

Δεν πρέπει να υποτιμάτε την καρδιά σας μονίμως, αλλά να της δίνετε προτεραιότητα

BLOGS

Σε ένα biopic για τον Frank Sinatra δια χειρός Martin Scorsese φημολογείται ότι θα παίξει ο Leonardo DiCaprio

Και το ίδιο ισχύει για την Jennifer Lawrence, που θα υποδυθεί κατά πάσα πιθανότητα τη δεύτερη σύζυγο του Sinatra, την ηθοποιό Ava Gardner

ΜΟΥΣΙΚΗ

Η Nalyssa Green επιστρέφει με το νέο της single, «Όλα Τα Πάρτυ Του Κόσμου»

Από τον επερχόμενο δίσκο της με τίτλο Πολύ Καλή Στα Πάρτυ