Skip to main content

CELEBS

Halle Berry: Οι αποκαλύψεις των πρώην της την εκθέτουνανεπανόρθωτα!

Ίσως τελικά να μην είναι το καλό κορίτσι που φαίνεται...



Είναι φαίνεται η περίοδος που οι αποκαλύψεις σχετικά με κάποιους από τους πιο διάσημους σταρ στον πλανήτη έρχονται για να μας αφήσουν με το στόμα ανοιχτό. 

Μετά τις αποκαλύψεις του πρώην της Βeyonce ότι η διάσημη τραγουδίστρια απατούσε τον Jay Z μαζί του και μετά τα όσα διαβάσαμε σχετικά με την αδιάφορη συμπεριφορά του Tom Cruise και της Katie Holmes απέναντι στην μόλις λίγων μηνών Suri, αρκετά χρόνια πριν, ένα νέο για την Halle Berry συμπληρώνει την κατάσταση. 

Ο πρώην σύζυγος της ηθοποιού Dave Justice, με τον οποίο ήταν παντρεμένη από το 1993 μέχρι το 1997, αποφάσισε να μιλήσει και να κάνει την Βerry να μην έχει μούτρα να κυκλοφορήσει. Έγραψε λοιπόν στο Twitter:

«Επιτέλους έγινε αυτό ώστε να μπορέσω να μιλήσω. Πλέον είμαι παντρεμένος με γυναίκα και παιδιά, και θέλω η οικογένειά μου να ξέρει ότι ουδέποτε σήκωσα χέρι στη Halle ή σε οποιαδήποτε άλλη γυναίκα. Η μητέρα μου με μεγάλωσε ολομόναχη, και έχω τεράστιο σεβασμό και αγάπη προς τις γυναίκες. Μπορεί λοιπόν όταν χωρίσαμε να μην είπε ότι την κακοποιούσα, αλλά δεν το αρνήθηκε κιόλας, με αποτέλεσμα να βγω εγώ ο κακός. Πιστέψτε με, το ίδιο ακριβώς έχει συμβεί και με όλους τους υπόλοιπους άντρες της ζωής της. Όταν έμαθα ότι δε θέλει η κόρη της να έρχεται σε επαφή με τον πατέρα της (Gabriel Aubry) γιατί είναι επικίνδυνος, έβαλα τα γέλια. Μόνο ένας άντρας που έχει υπάρξει σε σχέση μαζί της είναι σε θέση να γνωρίζει τον πραγματικό της χαρακτήρα».

Kαι δεν είναι μόνο αυτό. Αμέσως μετά από αυτή την ανάρτηση, ένας ακόμη πρώην της διάσημης ηθοποιού πήρε το λόγο ποστάροντας στον δικό του λογαριασμό στα social media: «Το φιλαράκι μου ο Dave είπε κάποιες πολύ μεγάλες αλήθειες σήμερα». Ο λόγος για τον Eric Bennett, που έσπευσε να επιβεβαιώσει τους ισχυρισμούς του Justice. 

Tώρα το μόνο που μένει είναι να βγει και ο Rodriguez και να αρχίσει το...θάψιμο.

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Νικόλαος - Τατιάνα: Έχουν χωρίσει εδώ και καιρό - Σε νέες σχέσεις και οι δύο

Ο γάμος του Νικόλαου και της Τατιάνας Μπλάτνικ διήρκησε 14 χρόνια

CELEBS

Σκοτ Ντίσικ: Κραυγή βοήθειας μετά τη δραματική απώλεια κιλών με Ozempic

Το σκεύασμα που κάνει θραύση μεταξύ των celebrities

CELEBS

Πέθανε διάσημη TikToker – Ήταν μόλις 29 ετών

Ήταν πρωταγωνίστρια στη σειρά Club Rat

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 24 Απριλίου

Η υπομονή και η επιμονή θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε αρκετά εμπόδια

ΜΟΥΣΙΚΗ

Ziria Festival in Athens: 15 χρόνια μετά, το Ziria Festival συναντά τους φίλους του στην πρωτεύουσα

Μια φεστιβαλική εμπειρία 6 ωρών, με ένα εκρηκτικό after party

FASHION TRENDS

7 καμπαρντίνες για να επενδύσεις στο πιο versatile πανωφόρι

Διαφορετικά πατρόν και χρώματα, για ένα από τα πλέον κλασικά items της γυναικείας γκαρνταρόμπας που δεν μας απογοητεύει ποτέ