Skip to main content

CELEBS

Εddie Murphy: Ξανά μπαμπάς!

Εσύ ξέρεις πόσα παιδιά έχει ο διάσημος ηθοποιός;



 

Ο Eddie Murphy περιμένει το 9ο κατά σειρά παιδί του, με την 36χρονη σύντροφό του, Paige Butcher. Η ξανθιά καλλονή και ο αγαπημένος κωμικός ηθοποιός ανακοίνωσαν μέσω αντιπροσώπου τους, τα ευχάριστα νέα.

«Το ζευγάρι είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει πως περιμένουν παιδί το Μάιο», ανέφεραν τα ρεπορτάζ του E! News. Οι δυο τους έχουν σχέση τα τελευταία τέσσερα χρόνια και πρόκειται για το πρώτο παιδί τους.

Το μοντέλο από την Αυστραλία είχε αναφέρει στο Vanity Fair το 2013: «Είμαι σε σχέση με έναν celebrity και στο παρελθόν νόμιζα πως υπάρχει αρκετός χώρος και για εμένα. Ένιωσα πως έδινα πολλές πληροφορίες για τη σχέση και μεγάλη πρόσβαση στα μέσα για όσα συμβαίνουν μεταξύ μας. Πλέον προτιμώ να κρατώ πράγματα για εμάς».

Άτομο από τον κύκλο του ζευγαριού ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ο Eddie δεν θα μπορούσε να είναι πιο ευτυχισμένος. Είναι άνθρωπος της οικογένειας και αγαπά εξίσου όλα τα αιδιά του, για αυτό είναι ενθουσιασμένος για ένα ακόμη μέλος στη μεγάλη του οικογένεια».

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.