Skip to main content

CELEBS

Ποιος μηνύει την Taylor Swift;

Το "Shake It Off" ενδέχεται να της κοστίζει μερικά...εκατομμύρια ευρώ



 

Mπορεί το "Shake It Off" να είναι μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της Taylor Swift, προσθέτοντας στο λογαριασμό της αρκετά εκατομμύρια ευρώ, όμως φαίνεται ότι είναι αρκετά πιθανό να της κοστίσει...λιγάκι παραπάνω απ' όσο η ίδια θα μπορούσε να φανταστεί. 

Κι αυτό γιατί ο 50χρονος τραγουδιστής Jesse Grahams εμφανίστηκε από το πουθενά κατηγορώντας την ότι αντιγράφει στο μεγάλο της χιτ ένα δικό του τραγούδι. Συγκεκριμένα αυτό που υποστηρίζει ο Grahams είναι ότι η Swift στο "Shake It Off" έχει αντιγράψει στίχους από το τραγούδι του "Haters Gone Hate". 

Mάλιστα ο ίδιος δηλώνει ότι είχε ζητήσει εξ' αρχής να συμπεριληφθεί το όνομα του στα credits του δίσκου ως συμμετοχή κάτι που τελικά δεν έγινε. Τώρα, λοιπόν, κάνει μήνυμα στο διάσημο κορίτσι της country pop ζητώντας της το αστρονομικό ποσό των 38 εκατομμυριων δολαρίων. Μπορεί η Taylor να είναι η πιο πλούσια τραγουδίστρια κάτω των 25 σε ολόκληρο το πλανήτη αλλά, ακόμη κι έτσι, λίγα δεν τα λες...

 

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.