Skip to main content

CELEBS

Πατρίτσια Μίλικ Περιστέρη: Πως αποκάλυψε ότι ο σύντροφός της την απατούσε;

Δεν δέχεται τα στιγμιαία λάθη


Χρύσα Βασιλακοπούλου

 Toν τρόπο με τον οποίο αποκάλυψε την απιστία πρώην συντρόφου της εξομολογήθηκε μεταξύ άλλων σε συνέντευξή της στο περιοδικό ΟΚ η Πατρίτσια Μίλικ Περιστέρη.


«Όταν ξεκινάω μια σχέση, έχω πάντα τις καλύτερες προθέσεις. Δεν είμαι καχύποπτη, ούτε βλέπω φαντάσματα. Δεν έχει χρειαστεί μέχρι τώρα να ψάξω τα πράγματα του συντρόφου μου, αλλά συνήθως τα ενοχοποιητικά στοιχεία έπεφταν μπροστά στα μάτια μου. Μου έχει τύχει να ανοίξω τον υπολογιστή μου, στον οποίο είχε μπει προηγουμένως ο σύντροφός μου, και πληκτρολογώντας τη σελίδα του facebook να μπω στο προφίλ του. Εκεί λοιπόν έτυχε να δω κάποια μηνύματα που έδειχναν ότι υπήρχει άλλο πρόσωπο» ανέφερε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

Σε ερώτηση για το αν το παραδέχτηκε τόνισε: «Κανένας άντρας δεν παραδέχεται ότι σε απατάει. Είναι ικανοί να σε βγάλουν τρελή και να σου πουν ότι τα φαντάστηκες όλα. Στη συγκεκριμένη περίπτωση βέβαια, και ύστερα από πίεση, αναγκάστηκε να παραδεχτεί την αλήθεια.»

Κληθείς να απαντήσει αν θα μπορούσε να συγχωρήσει μια απιστία είπε: «Όχι. Δεν δέχομαι ότι μπορεί να γίνει ένα στιγμιαίο λάθος. Αυτό το έχει ο άλλος μέσα του.»

Διαβάστε επίσης