Skip to main content

CELEBS

Ben Affleck: Αυτό το αγόρι κλείνει σπίτια!

Για ποιον νέο χωρισμό στο Hollywood ευθύνεται ο διάσημος ηθοποιός;



 

Έτσι όπως πάει το πράγμα δεν θα μείνει ζευγάρι για ζευγάρι στο Hollywood... 

Μετά τον Ben Affleck και τη Jennifer Garner, την Halle Berry και τον Olivier Martinez, την Emma Stone και τον Αndrew Garfield, την Gisele και τον Tom Brady (σε αυτό κρατάμε μία επιφύλαξη γιατί δεν ξέρουμε ακόμα τι θα γίνει), άλλος ένας ξαφνικός χωρισμός έρχεται από τον κόσμο της showbiz. Aυτός του Matt Damon με τη σύζυγο του Luciana. 

Και σύμφωνα με πληροφορίες αιτία δεν είναι άλλη από τον κολλητό φίλο του Damon, Ben Affleck, ο οποίος από τότε που χώρισε έχει περισσότερη ανάγκη τον φίλο του απ' ότι παλιά. Ε, τι να κάνει και ο Matt; Τρέχει, κάτι που έχει κάνει πραγματικά έξαλλη τη γυναίκα του.  Η ίδια υποστηρίζει ότι ο άνδρας έχει φτάσει πλέον στο σημείο να παραμελεί την ίδια και τα παιδιά τους για να πάει για ποτό με τον φίλο του. 

Και σα να μην έφτανε αυτό Ben έχει και το δικό του δωματιάκι στο σπίτι του ζευγαριού και πηγαίνει εκεί όποτε νιώθει μοναξιές. Κάτι που φυσικά κάνει ακόμα πιο έξαλλη την κυρία Damon. 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Συγκινεί ο Τζον Τραβόλτα: «Δεν περνάει μέρα που να μην είσαι μαζί μου»

Η ανάρτηση για τον αδικοχαμένο γιο του που θα είχε γενέθλια

CELEBS

Αλέξης Γεωργούλης: «Διαλύθηκα όταν το έμαθα, ήταν κεραυνός εν αιθρία»

Η εξομολόγηση για την καταγγελία εις βάρος του από στέλεχος του ΠΑΣΟΚ

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός