Skip to main content

CELEBS

Τόνια Σωτηροπούλου: Εξομολογήθηκε τον λόγο που δεν μιλάει για τη σχέση της με τον Αλέξη Γεωργούλη

Τι είπε για τη σχέση της με ηθοποιούς;


Χρύσα Βασιλακοπούλου

Στην αποκάλυψη του λόγου που αποφεύγει να μιλάει για τη σχέση της με τον Αλέξη Γεωργούλη προχώρησε η Τόνια Σωτηροπούλου σε συνέντευξή της στο περιοδικό «ΗELLO!».

«Νομίζω ότι το ίδιο θα κάνω με όποιον άνθρωπο κι αν έρθει στη ζωή μου από εδώ και πέρα. Αφενός, προστατεύεις την προσωπική σου ζωή, δεν την πουλάς – μου έχει τύχει να είμαι με άνθρωπο ο οποίος «πουλούσε» το ότι ήταν μαζί μου, αυτό είχε μεγαλύτερη αξία για εκείνον.

Αφετέρου, όπως δεν είναι ευπρόσδεκτος κάποιος που «κολλάει λόγια» πάνω σε μια φωτογραφία μου όταν είμαι μ’ έναν άνθρωπο, το ίδιο δε θα είναι ευπρόσδεκτος όταν ίσως χωρίσω. Αυτό που έχει σημασία για μένα και γι’ αυτούς που αγαπώ –φίλους, συντρόφους, συγγενείς– είναι ότι κρατάω το συναίσθημα, αλλά για τον τύπο της σχέσης νομίζω ότι είναι περιττό να μιλάω. Ιδίως όταν είσαι με κάποιον που κάνει το ίδιο επάγγελμα με σένα, είναι σαν ν’ αποσπάς την προσοχή απ’ αυτό που προσπαθείς να χτίσεις και να ρίχνεις τα φώτα σε άλλα πράγματα.

Εγώ νιώθω άβολα μ’ αυτό. Μια σχέση, όταν έχει να κάνει μ’ ένα πρόσωπο εκτεθειμένο στα Μέσα, έχει τα πάνω και τα κάτω της, καλές και κακές στιγμές, κι αν δεν την προφυλάξεις, θα φθαρεί. Επίσης, δεν αντέχω την τάση με τη «μανο-μανία». Καταλαβαίνω ότι κάθε μάνα βλέπει τα παιδιά της ως μοναδικά, αλλά είναι σαν να «πουλάς» τα παιδιά σου και τον άντρα σου. Είναι ένα πρότυπο που πουλάει, αλλά πρέπει να βάζεις και κάποια όρια, δεν είναι ανάγκη ο κόσμος να ξέρει τα πάντα», εξήγησε η ηθοποιός.

Όσο για το αν οι ηθοποιοί μεταξύ τους πλήττουν, επειδή μιλούν για τα ίδια πράγματα, η ίδια επεσήμανε: «Δε μιλάς για τα ίδια. Τρεις σημαντικές σχέσεις έχω κάνει στη ζωή μου και ήταν και οι τρεις με ηθοποιούς. Υπήρχε απόλυτη κατανόηση. Έχεις, ωστόσο, το θέμα του ανταγωνισμού, αλλά μεγαλώνοντας και βρίσκοντας πόρτες ανοιχτές και άλλες κλειστές, αντιλαμβάνεσαι πως αυτή είναι η πραγματικότητα της δουλειάς. Ειδικά αν και ο άλλος έχει περάσει απ’ αυτά τα στάδια. Προσωπικά δεν είμαι ανταγωνιστική, γιατί πιστεύω ότι μέσα από μια διαδικασία σύγκρισης κάνω κακό σ’ εμένα την ίδια. Έχω περάσει από πολλές οντισιόν και μ’ ενδιαφέρει το ταξίδι, όχι μόνο ο ρόλος».

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Μαρίνα Πατούλη: Η αποκάλυψη για την προσωπική ζωή κι η σχέση με τον γιο της

Αποκάλυψε ποια ήταν η χειρότερή της περίοδος

CELEBS

Μαρίνα Σάττι - Η απάντηση για το: «Είχατε και στο χωριό σας ρεγκετόν»

Ευχαρίστησε τις τηλεοπτικές εκπομπές που προβάλλουν τη δουλειά της

Προτεινόμενα

CELEBS

Μαρίνα Πατούλη: Η αποκάλυψη για την προσωπική ζωή κι η σχέση με τον γιο της

Αποκάλυψε ποια ήταν η χειρότερή της περίοδος

ΣΧΕΣΕΙΣ

3 ισχυρά μυστικά για μια λειτουργική και ικανοποιητική σχέση

Πώς να ερωτευτείς με θεμέλια που θα έχουν διάρκεια

CELEBS

Μαρίνα Σάττι - Η απάντηση για το: «Είχατε και στο χωριό σας ρεγκετόν»

Ευχαρίστησε τις τηλεοπτικές εκπομπές που προβάλλουν τη δουλειά της