Skip to main content

CELEBS

Kαι το Fifty Shades of Grey συνεχίζεται...

Τι ετοιμάζουν οι συντελεστές για την συνέχεια της ιστορίας; 



 

Mετά την τεράστια (και εδώ που τα λέμε αναμενόμενη) επιτυχία της κινηματογραφικής μεταφοράς του "Fifty Shades of Grey"  η προσοχή όλων τι θα συμβεί με τις συνέχειες. 

Όπως κυκλοφόρησε λοιπόν από την εταιρία Universal Pictures, o James Foley έχει ήδη συμφωνήσει να βάλει την σκηνοθετική σφραγίδα του και στις δύο επόμενες ταινίες, που θα έχουν τους τίτλους "Fifty Shades Darker" και "Fifty Shades Freed", με τα γυρίσματα να έχουν προγραμματιστεί για το 2016.

Τα δύο φιλμ θα γυριστούν back-to-back και οι Jamie Dornan και Dakota Johnson θα επιστρέψουν στους ρόλους τους ως Christian Grey και Anastasia Steele, με τους Michael De Luca και Dana Brunetti, στους "ρόλους" των παραγωγών.

Και στα δύο sequels, το σενάριο θα γράψει ο Niall Leonard, ο συγγραφέας και σεναριογράφος που ξέρει καλύτερα απ' όλους τους χαρακτήρες, αφού είναι παντρεμένος με τη James. 

Το "Fifty Shades Darker" έχει προγραμματιστεί να βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 10 Φεβρουαρίου 2017 και το "Fifty Shades Freed" στις 9 Φεβρουαρίου 2018 ώστε να είναι στις μεγάλες οθόνες μας λίγο πριν του Αγίου Βαλεντίνου.

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

BLOGS

"Το πιο ρομαντικό που μπορείς να κάνεις για κάποιον είναι να βρεθείς κοντά του όταν σε χρειάζεται" James McAvoy

Γοητευτικός, ταλαντούχος και φιλάνθρωπος – ένας ευγενικός υπερήρωας!

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος