Skip to main content

CELEBS

Justin Bieber: Με ποια πολύ διάσημη τραγουδίστρια αισθάνεται πως έχει πολλά κοινά;

Kαι ποια ακριβώς είναι αυτά...



Το νέο ντοκιμαντέρ για την Amy Winehouse, "Amy", είδε πρόσφατα ο Justin Bieber και μέσα από αυτό συνειδητοποίησε πως έχει πολλά κοινά στοιχεία μαζί της. Ο 21 ετών ποπ σταρ συγκινήθηκε πολύ από την ταινία και το πόσο δύσκολο ήταν για τη Winehouse να αντιμετωπίσει τη δημοσιότητα, ενώ η ίδια αντιμετώπιζε παράλληλα και προβλήματα εξαρτήσεων.

"Είδα το ντοκιμαντέρ για την Amy Winehouse στο αεροπλάνο και είχα δάκρυα στα μάτια μου, γιατί μπορούσα να καταλάβω τι της έκαναν τα media, πώς της φέρονταν. Ο κόσμος πίστευε πως ήταν αστείο να την πειράζει, όταν είχε πιάσει πάτο, να τη σπρώχνει προς τα κάτω, μέχρι που δεν είχε μείνει κομμάτι του εαυτού της. Και αυτό προσπαθούν να κάνουν μ' εμένα", δήλωσε ο Bieber σε συνέντευξή του στο NME. "Θέλω απλά να ξέρει ο κόσμος ότι είμαι άνθρωπος. Δυσκολεύομαι να τα βγάλω πέρα κάθε μέρα. Νομίζω πως πολύς κόσμος δυσκολεύεται. Νιώθεις μοναξιά, ξέρεις, όταν ταξιδεύεις. Ο κόσμος βλέπει τη λάμψη και τα απίστευτα πράγματα, αλλά δεν ξέρουν την άλλη πλευρά. Αυτή η ζωή μπορεί να σε κάνει κομμάτια", συνέχισε.

Ο Bieber δε φοβάται να δείξει την ευαίσθητη του πλευρά και απομυθοποιεί τη δόξα που συνοδεύει το όνομά του: "Είσαι στο δωμάτιο του ξενοδοχείου και υπάρχουν παντού θαυμαστές, οι paparazzi σε ακολουθούν παντού και μετά γίνεται έντονο. Όταν δεν μπορείς να πας πουθενά και να μην κάνεις τίποτα μόνος σου, παθαίνεις κατάθλιψη. Δεν το εύχομαι αυτό σε κανέναν". 

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.